Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία των Φιλιατρών (Video)

Σε μία ζεστή εκδήλωση, παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών.

Το νέο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ύψους 11 μέτρων, στολίστηκε και προσφέρθηκε από τον δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας.

Η πλατεία γέμισε από μικρούς και μεγάλους, που παρακολούθησαν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και του μαέστρου Παναγιώτη Φωτεινέα, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με εορταστικά τραγούδια από χορωδία μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, συνοδεία του μουσικού Νίκο Παπαδήμο.

Η παρουσίαση έγινε από την Νηπιαγωγό Δέσποινα Στυλιανού, με ευχές για τις γιορτές και το νέο έτος από τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με Χορούς από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων της Αγίας Κυριακής, του Πυρσού και του Φιλοπροόδων. Παράλληλα στα σπιτάκια της πλατείας λειτουργούσε Bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Δείτε εικόνες και βίντεο, όπως τα κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 124
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ενημερωτική οθόνη τοποθετήθηκε από τον Δήμο και στα Φιλιατρά (Video) https://t.co/d9eSBdsUiX
h J R
Φωτιά σε οικία στα Φιλιατρά (Video) https://t.co/BxdyipYkGY
h J R
Ο συνδυασμός "Τριφυλία συνεχίζουμε" για τις παρεμβάσεις στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου… https://t.co/QdqLGhN8pW
h J R
Γ. Λεβεντάκης: Προβοκατόρικη η μη συμμετοχή συμβούλων στο Δ.Σ. https://t.co/a8j2pgh3ws
h J R
Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών για το κατάστημα της Πειραιώς στα Φιλιατρά https://t.co/Bak6onnM6p
h J R