Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Filiatra AgroVision 2019 (Video)

Άνοιξε τις πύλες της η 1η Έκθεση Αγροτικού – Κτηνοτροφικού Εξοπλισμού Filiatra AgroVision 2019

Το απόγευμα της Πέμπτης τελέστηκαν τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Αγροτικού – Κτηνοτροφικού Εξοπλισμού Filiatra AgroVision, που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 8 Σεπεμβρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου, με πάνω από 40 εκθέτες.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη, παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Περικλή Μαντά και του Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου.

Η έκθεση «Filiatra Agro Vision» εµπνεύστηκε και υλοποιείται από τον Εµπορικό Σύλλογο Φιλιατρών σε συνεργασία µε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήµο Τριφυλίας και το επιµελητήριο Μεσσηνίας.

Πολύ σημαντική σε αυτό το εγχείρημα, η προσπάθεια των εθελοντών και η στήριξη των επιχειρήσεων.

Στόχος της έκθεσης είναι αφενός η ενηµέρωση των επισκεπτών σε θέµατα που αφορούν την σύγχρονη γεωργία και τις νέες τάσεις τις παγκόσµιας αγοράς και, αφετέρου, να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή πρώτον µε την περιοχή της Τριφυλίας και ιδιαίτερα την πόλη των Φιλιατρών, έπειτα µε τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας που παράγονται εδώ και τέλος να επικοινωνήσει το φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Πρόγραµµα Έκθεσης

Παρασκευή 17:30- 22:00

Σάββατο 12:00 – 22:00

Κυριακή 12:00 – 22:00

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνουν ομιλίες από επιστήμονες και ανθρώπους που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα, καθώς και παράλληλες δράσεις.

Δείτε εικόνες και βίντεο, όπως τις κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

 

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •