Η εκδήλωση της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής “Η Εράνη” για την κοπή της πίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η εκδήλωση της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής “Η Εράνη” για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της και τον ετήσιο χορό της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.) στο “Σαρόγλειο Μέγαρο” στην Αθήνα, με επίκεντρο των συζητήσεων το αύριο της Τριφυλίας και των Φιλιατρών.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο κ. Αντώνης Ηλιόπουλος για την προσφορά στον χώρο της φωτογραφίας του αείμνηστου πατέρα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και η Φιλιατρινή φοιτήτρια Μαρία Μαγγανά, που συγκέντρωσε την προηγούμενη χρονιά τα περισσότερα μόρια εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τους αποφοίτους του ΓΕΛ Φιλιατρών.

Ψυχή της εκδήλωσης ο αεικίνητος πρόεδρος της Αδελφότητας, Στρατηγός Νίκος Βορρές, με τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, ο εφοπλιστής και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο καθηγητής Αστροφυσικής, Κανάρης Τσίγκανος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας, Παναγιώτης Λούτος, ο διατελέσας από το 2004 έως το 2011 πρόεδρος του Συλλόγου Κατσιμπαλαίων, Κίμωνας Κόντης, η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, Βιβή Παντελάκη, ο Φιλιατρινός στιχουργός, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πάνος Αθανασόπουλος και η ζωγράφος Πέρσα Παρίσου-Αθανασοπούλου.

 

Κοινοποίησε στο:
  • 61
  •  
  •  
  •   
  •   
  •