Αγώνας ντροπή για το Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην Πύλο

Αγώνας ντροπή για το σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων ποδοσφαίρου διεξήχθει σήμερα στην Πύλο, μεταξύ του ΓΕΛ Πύλου και του ΓΕΛ Φιλιατρών.

Χωρίς επίσημη διαιτησία, χωρίς διακριτικά, χωρίς κάρτες, άνευ λόγου αποκλεισμό και αποβολή, σε συνδυασμό με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε μαθητές του Λυκείου Φιλιατρών, ήταν μερικά από αυτά που διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο.

Απαράδεκτη ήταν και η συμπεριφορά του πρώην προπονητή της Εράνης και νυν προπονητή της ομάδας του Τσικλητήρα Πύλου κ. Κακαλέτρη, προς τους μαθητές μας.

Η ομάδα των Φιλιατρών αφού βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ισοφαρίστηκε μετά από αποβολή παίκτη, χωρίς ο διαιτητής να διαθέτει κάρτες.

Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη στα Φιλιατρά, αλλά προς διευκόλυνση του Λυκείου της Πύλου έγινε σήμερα.

 

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανακοίνωση της και η ομάδα της Εράνης, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος τα παιδιά των Φιλιατρών είναι και παίκτες της ομάδας:

«Αυτή την στιγμή διαπράττεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα κατά του σχολικού ποδοσφαίρου και του αγωνιστικού ιδεώδες.

Στον ημιτελικό του σχολικού πρωταθλήματος μεταξύ του Λυκείου Φιλιατρών και του Λυκείου Πύλου διαπράχθηκαν άπειρες παραβάσεις.

Τα παιδιά των Φιλιατρών που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι και παίκτες της Εράνης δέχτηκαν να εξυπηρετήσουν την ομάδα της Πύλου και στην ημερομηνία αλλά και στην έδρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κατά παράβαση χωρίς επίσημη διαιτησία με βοηθούς έναν Αρμένιο εργάτη γης και τον κ. Τσάτσο (ποδοσφαιριστή της Πύλου) ο οποίος χαρακτήρισε τα παιδιά των Φιλιατρών μπάσταρδα.

Λυπούμαστε πολύ για την παρέμβαση υπέρ της Πύλου του κ. Κακαλέτρη, ο οποίος λόγω της θέσης του θα έπρεπε να προστατέψει το σχολικό πρωτάθλημα.

Από την αρχή αποκλείστηκε βασικός ποδοσφαιριστής των Φιλιατρών γιατί δεν είχε ταυτότητα ενώ διαθέτει δελτίο.

Στην συνέχεια και ενώ τα Φιλιατρά προηγούνται αποβάλλεται παίκτης των Φιλιατρών, χωρίς αυτός που εκτελούσε χρέη διαιτητή να διαθέτει κάρτες.

Μετά από αυτά υπήρξαν διαμαρτυρίες από τα παιδιά των Φιλιατρών και ο αγώνας σταμάτησε.

Ενώ η τελευταια σκηνή λήξης παίχτηκε με τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ο οποιος δεν ήταν ορισμένος και δεν διέθεται ταυτότητα, να κρατά τον αρχηγό του Λυκείου Φιλιατρών και να μην τον αφήνει να φύγει αν δεν υπογράψει το φύλλο αγώνα. Ο αρχηγός όπως είναι φυσικό, αποχώρησε χωρίς υπογραφή.

Λυπούμαστε πάρα πολύ για την κατάντια ορισμένων υπεύθυνων, οι οποίοι με κάθε τρόπο σκοτώνουν το αγωνιστικό ιδεώδες νέων παιδιών.»

(φώτο αρχείου)

ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!!

 

Κοινοποίησε στο:
  • 143
    Shares
SuperWebTricks Loading...