Αναδασωτέες κηρύχθηκαν εκτάσεις και στην Τριφυλία

Αναδασωτέες, κήρυξε με αποφάσεις του ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Νικόλαος Παπαθεοδώρου, εκτάσεις στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, κήρυξε ως αναδασωτέα, με σκοπό την προστασία για την επαναδημιουργία της δασικής βλάστησης, αποτελούμενο από άτομα πουρναριού και αριάς, που καταστράφηκε από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 3-4-2017, τη δημόσια δασική έκταση – δημόσιο δάσος εμβαδού 1.000 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Νεκροταφείο», Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου, Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας.

Επίσης, ως αναδασωτέα, για την επαναδημιουργία της δασικής βλάστησης, αποτελούμενης από άτομα πουρναριού και αγκορτσιάς που καταστράφηκε από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 23-9-2017, τη δημόσια δασική έκταση – δημόσιο δάσος εμβαδού 2.000 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Άγιος Γεώργιος» περιοχής Τοπικής Κοινότητας Κεφαλόβρυσου, Δημοτικής Ενότητας Αριστομένη του Δήμου Μεσσήνης.

Και ως αναδασωτέα, για την επαναδημιουργία της δασικής βλάστησης, αποτελούμενης από άτομα σχίνου, πουρναριού, κουμαριάς, φυλικιού και σφάλαχτρου που καταστράφηκε από παράνομη εκχέρσωση κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2013 έως 30-3-2017, το δημόσιο δάσος εμβαδού 19.600 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Γκούρι» περιοχής Τοπικής Κοινότητας Γαργαλιάνων, Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας.

 

tharrosnews.gr

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 5
    Shares
SuperWebTricks Loading...