Ανυπότακτα Φιλιατρά: Δεν θα επιτρέψουμε παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών στα Φιλιατρά

ΑΛΙΜΑΚΙ… ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2017

“Φωτιά στον παράνομο σκουπιδότοπο Αλιμακίου – Τοξικό νέφος στην περιοχή” (tharrosnews.gr)

“Μεσσηνία: “Τοξική βόμβα” ο σκουπιδότοπος στο Αλιμάκι” (eleftheriaonline.gr)

Τούτη την ώρα δε θα ρωτήσουμε τη δημοτική αρχή, αλλά ούτε και τη μείζονα κι ελάσσονα αντιπολίτευση εαν παίρνει φωτιά ο συγκεκριμένος παράνομος σκουπιδότοπος, που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, είτε με τις διοικητικές τους πρακτικές είτε με την ανοχή τους, για πρώτη φορά.

Δεν θα ρωτήσουμε ποιος ήταν ο σχεδιασμός αντιπυρικής προστασίας, τόσο στο παρελθόν αλλά και τώρα, για την αντιμετώπιση των επαναλαμβανόμενων πυρκαγιών στο Αλιμάκι.

Ψυχραιμία κύριες/οι δημοάρχοντες της ιδίας ιδεολογίας, αλλά με διαφορετική ετικέτα. Λογική κυρίες/οι δημοάρχοντες! Διότι η λογική είναι ο μόνος δρόμος που λύνει τα προβλήματα.

Η δε λύση του συγκεκριμένου προβλήματος δεν είναι να δημιουργήσουμε νέους παράνομους σκουπιδότοπους και μάλιστα εκεί που έχουν γίνει αποκαταστάσεις στους πρώην σκουπιδότοπους. Εκεί που έχουν δαπανηθεί χρήματα του Ελληνικού λαού σε στιγμές μάλιστα πολύ δύσκολες για την επιβίωση αυτού του λαού.

Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ σας συνιστούν και πάλι ψυχραιμία και πάλι λογική. Και δε θ΄ ασχοληθούν με το ποιος έβαλε τη φωτιά ή αν έγινε αυτανάφλεξη. Ξεκάθαρα και σταθερά σας λένε ότι: εάν στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ πραγματοποιηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ή οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με τα σκουπίδια, τότε ο δρόμος του αγώνα για τη μη περαιτέρω υποβάθμιση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής των Φιλιατρών περνά μέσα και από την Εισαγγελία.

Κι εκεί δε θα πάμε ως κλαίουσες Μαγδαληνές, αλλά με ψηλά το κεφάλι, με παρρησία να υποστηρίξουμε τα δίκαια των Φιλιατρών. Τα δίκαια του τόπου μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας υποβαθμίσετε άλλο! Κι αυτό όσο παραμένουμε στο συγκεκριμένο βίαιο χωροταξικό σχεδιασμό.

Επιστροφή στο αυτοδιοίκητο ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. Για να είμαστε αφεντικά στον τόπο μας και μακρυά και πέρα από κάθε αντιπαλότητα με τις όμορες πόλεις.

Δε θέλουμε να πιστεύουμε ότι με Φιλιατρινό δήμαρχο, στα Φιλιατρά θα δημιουργηθεί νέος παράνομος χώρος εναπόθεσης (σκουπιδότοπος).

Φιλιατρά, 7 Ιούλη 2020

Για τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Βασίλης Σπυρόπουλος

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ήρθε η ώρα να πέσει η αυλαία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! https://t.co/81urLgEle5
h J R
Ο Γιάννης Τασόπουλος μιλάει στην Ειρήνη Ανάργυρου (Video) https://t.co/u2Cq6XDN3Y
h J R
Η απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς προς τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών https://t.co/bpoowFNwYz
h J R
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας https://t.co/TUPqVfoH8K
h J R
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατρών για το λουκέτο στην Τράπεζα Πειραιώς https://t.co/XObzdGFCEf
h J R