Ανυπότακτα Φιλιατρά: Ψαρεύοντας σε θολά νερά

ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ

Δύο από τις ουσιαστικότερες αρχές τις δημόσιας διοίκησης είναι:
α) η προάσπιση – υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος
β) η αρχή της διαφάνειας.

Με σημείο αναφοράς της δυο παραπάνω αρχές, τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, πιστά στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις – διακηρύξεις και ως μάτι κι αυτί του Φιλιατρινού λαού, απαιτούν να πληροφορηθούν: εάν η διάνοιξη που αφορά το δρόμο ανατολικά του Γυμνασίου και που τερματίζει στο δρόμο για τα Βουλιέρια, πραγματώνεται σύμφωνα με τις πολεοδομικές διατάξεις και κατά συνέπεια με την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Κύριοι/ες της Ανόδου-Καθόδου κι οι εναπομείναντες συνεργαζόμενοι μαζί σας, προασπίστε την κοινωνική – δημόσια ιδιοκτησία.
Κ. Δήμαρχε, αφίππεψε απ΄ την κάλαμο του πολιτικού ναρκισσισμού. Προσαρμόσου – υπηρέτησε το θεσμικό σου ρόλο. Λειτούργησε με σημείο αναφοράς τη διαφάνεια και σταμάτα να ψαρεύεις ψήφους σε θολά νερά.

Η αναπτυξιακή προοπτική των Φιλιατρών όπως και οι ανάγκες μιας σύγχρονής πόλης, απαιτούν ένα σχεδιασμό σύμφωνο των πολεοδομικών κανόνων. Το ίδιο απαιτούν κ. Δήμαρχε, οι κατοικούντες ένθεν κακείθεν του συγκεκριμένου δρόμου. Η πόλη των Φιλιατρών θα παραμείνει πόλη! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα γίνει Δήμος! Θα αποκτήσει το αυτοδιοίκητο! Διότι αυτό κυριαρχεί στα μυαλά και στις καρδιές όλων των Φιλιατρινών, αλλά και γιατί αυτό απαιτεί και η ίδια η Δημοκρατία! Υπήρξε βίαιη συνένωση…

Οπότε, σχεδιάστε – ρυμοτομήστε το συγκεκριμένο δρόμο ανατολικά του Γυμνασίου, προοπτικά. Γιατί αυτό συμφέρει τους πολλούς, γιατί αυτό συμφέρει την πόλη των Φιλιατρών. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ δεν θα σιωπήσουν και δε θ΄ ανεχθούν ενδεχόμενες πολεοδομικές παρατυπίες – παρανομίες.

Τώρα κ. Δήμαρχε, εάν «ο Ιησούς είχε έναν προδότη τον Ιούδα, εγώ έχω τρεις προς το παρόν», τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ σας λένε ευθύτατα: ο πολιτικός εγωισμός καθώς και η πολιτική ματαιοδοξία είναι και αυτές πρακτικές που σας ανοίγουν την πόρτα της εξόδου από τα κοινά. Η πόλη των Φιλιατρών δεν έχει ανάγκη από μονάρχες, ούτε από μια διοίκηση ημετέρων. Αντιθέτως έχει ανάγκη από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Φιλιατρά, 29 Ιούνη 2020 Για τα

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Βασίλης Σπυρόπουλος

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Σύλληψη 40χρονου για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας https://t.co/4DE0Lt2y0y
h J R
Γαργαλιάνοι: 14 φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή https://t.co/o2icyxvjO0
h J R
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές και καταιγίδες https://t.co/lnAUu60yyB
h J R
Συνελήφθη 40χρονος για ναρκωτικά στην Τριφυλία https://t.co/1xERU3c8sd
h J R
Μεσσηνία: Συνελήφθη 50χρονος για καλλιέργεια κάνναβης https://t.co/9ExTZ2hfbb
h J R