Απάντηση Π. Κατσίβελα σε Γ. Λεβεντάκη

Ο κ. Λεβεντάκης δια Δελτίου τύπου δηλώνει ότι αισθάνεται δικαιωμένος. Τόσο δικαιωμένος(!!! ) που υπερψήφισε τον ισολογισμό της χρήσης του έτους 2017 και εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την υπερψήφισή του. Εκτός και αν δεν κατάλαβε τι έκανε.

Μιλάει για τις δικαστικές αποφάσεις και τις οικονομικές απαιτήσεις των 700.000 ευρώ, που δημιουργήθηκαν στο Δήμο αλλά κρύβει ότι αυτές είναι οφειλές, που προέρχονται από τους πρώην καποδιστριακούς Δήμους και την πρώτη δημοτική περίοδο του Δήμου Τριφυλίας, γεγονότα που κατ’ επανάληψη έχω ενημερώσει και το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες της Τριφυλίας.

Όσο αναφορά για την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων, έργων, υπηρεσιών και υλικών της ύδρευσης από τον Δήμο Τριφυλίας, το 2015 στην ΔΕΥΑΤ ήταν όλα όσα παρέλαβα με την ανάληψη των καθηκόντων μου τον Σεπτέμβριο του 2014 και ήταν αυτονόητο ότι δεν μπορούσε να γίνει η αποτίμηση της αξίας των δεκάδων αντλιοστασίων, πηγών, δεξαμενών και δικτύων ύδρευσης που είχε ο Δήμος, τα οποία όλα ανεξαιρέτως μεταβιβάστηκαν.

Είναι προφανές στους πολίτες της Τριφυλίας ότι αν ο κ. Λεβεντάκης ήθελε να μιλάει για «δικαίωση», όφειλε να καταψηφίσει τον ισολογισμό, πράγμα που δεν έκανε. Γι’ αυτό ας σταματήσει τα παραμύθια του.

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Σύλληψη 40χρονου για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας https://t.co/4DE0Lt2y0y
h J R
Γαργαλιάνοι: 14 φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή https://t.co/o2icyxvjO0
h J R
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές και καταιγίδες https://t.co/lnAUu60yyB
h J R
Συνελήφθη 40χρονος για ναρκωτικά στην Τριφυλία https://t.co/1xERU3c8sd
h J R
Μεσσηνία: Συνελήφθη 50χρονος για καλλιέργεια κάνναβης https://t.co/9ExTZ2hfbb
h J R