Αριστούχοι μαθητές βραβεύτηκαν από την Eurobank! Μεταξύ αυτών και αριστούχοι της Τριφυλίας (Video)

Για 17η χρονιά το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» από την Eurobank

Με το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» κάθε χρόνο η Eurobank επιβραβεύει τους αριστούχους απόφοιτους που πρωτεύουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στα 17 χρόνια που μετρά αυτή η δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βραβεύθηκαν 18.585 αριστούχοι.

Κάθε χρόνο, με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, επιβραβεύει έναν αριστούχο απόφοιτο σε κάθε Λύκειο της Ελλάδας, εκείνον που συγκεντρώνει τον υψηλότερο αριθμό μορίων στις πανελλαδικές εξετάσεις στο σχολείο του, ο οποίος λαμβάνει και ως έπαθλο 800 ευρώ.

Έτσι σε μία ζεστή και συγκινητική εκδήλωση ο όμιλος βράβευσε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, 64 αριστούχους μαθητές από σχολεία της Αρκαδίας, της Αργολίδας, της Λακωνίας, της Κορινθίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας.

Από την Μεσσηνία βραβεύτηκαν 13 αριστούχοι, εκ των οποίων και τρεις από σχολεία της Τριφυλίας, ενώ διακρίθηκε για 5η φορά, το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας.

Από την Τριφυλία βραβεύτηκαν ο Παρασκευάς Μεϊντάνης από το ΓΕΛ Φιλιατρών, που πέρασε στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντώνης Σπυρόπουλος από το ΓΕΛ Γαργαλιάνων που πέρασε στο Τμήμα Φιλολογίας Αθηνών και η Μπεγκάϊ Νιόφτιμε του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, που πέρασε στο τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Παν. Θεσσαλονίκης.

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ι.Μ. Τριφυλίας & Ολυμπίας: Πανηγυρική Ἀναστάσιμη ἀκολουθία κατά τό μεσονύκτιον μεταξύ Τρίτης 26ης πρός Τετάρτην 27η… https://t.co/oeVEroTR8f
h J R
Συνελήφθησαν 51 άτομα στην Πελοπόννησο https://t.co/uf9fA3djjP
h J R
Καταπέλτης ο Αυρηλιώνης απέναντι στον Μερκούρη https://t.co/fEIukZc31V
h J R
Τριφυλία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το Σαββατοκύριακο https://t.co/y5hM8FdbLr
h J R
Στις 26 Μαϊου η κλήρωση για την λαχειοφόρο της Γ΄ Γυμνασίου Φιλιατρών https://t.co/eNkXmouVlS
h J R