Αριστούχοι μαθητές βραβεύτηκαν από την Eurobank! Μεταξύ αυτών και αριστούχοι της Τριφυλίας (Video)

Για 17η χρονιά το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» από την Eurobank

Με το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» κάθε χρόνο η Eurobank επιβραβεύει τους αριστούχους απόφοιτους που πρωτεύουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στα 17 χρόνια που μετρά αυτή η δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βραβεύθηκαν 18.585 αριστούχοι.

Κάθε χρόνο, με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, επιβραβεύει έναν αριστούχο απόφοιτο σε κάθε Λύκειο της Ελλάδας, εκείνον που συγκεντρώνει τον υψηλότερο αριθμό μορίων στις πανελλαδικές εξετάσεις στο σχολείο του, ο οποίος λαμβάνει και ως έπαθλο 800 ευρώ.

Έτσι σε μία ζεστή και συγκινητική εκδήλωση ο όμιλος βράβευσε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, 64 αριστούχους μαθητές από σχολεία της Αρκαδίας, της Αργολίδας, της Λακωνίας, της Κορινθίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας.

Από την Μεσσηνία βραβεύτηκαν 13 αριστούχοι, εκ των οποίων και τρεις από σχολεία της Τριφυλίας, ενώ διακρίθηκε για 5η φορά, το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας.

Από την Τριφυλία βραβεύτηκαν ο Παρασκευάς Μεϊντάνης από το ΓΕΛ Φιλιατρών, που πέρασε στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντώνης Σπυρόπουλος από το ΓΕΛ Γαργαλιάνων που πέρασε στο Τμήμα Φιλολογίας Αθηνών και η Μπεγκάϊ Νιόφτιμε του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, που πέρασε στο τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Παν. Θεσσαλονίκης.

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Άρης - ΑΕΚ
h J R
Τσικνοπέμπτη: Γιατί τσικνίζουμε και ποια είναι τα έθιμα στην Ελλάδα https://t.co/aDP5wCT8GR
h J R
Ανυπότακτα Φιλιατρά: Η υπομονή έχει και τα όριά της https://t.co/gsLpaGhmRU
h J R
Το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο χορό https://t.co/j0TrjMcYQR
h J R
Φιλιατρινό Καρναβάλι 2020: Δηλώσεις συμμετοχής για το καλύτερο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα (Video) https://t.co/SLWSupV68o
h J R