Γιώργος Λεβεντάκης: "Καταγγέλλω την ανάρμοστη και ανεύθυνη συμπεριφορά των Δημοτικών Συμβούλων που όφειλαν να είναι παρόντες"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα, θα ήθελα να σας ενημερώσω και από εδώ, για ένα σοβαρό θέμα, που έχει προκύψει και έχει, ως εξής:

Ανάμεσα στα προς συζήτηση και ψήφιση θέματα, της 15ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (που αναβλήθηκε, λόγω μη απαρτίας), ήταν και το κάτωθι:

«Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας, για την υλοποίηση της πράξης “Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών του συστήματος ύδρευσης των ΔΔ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων” (τροποποίηση της αριθ.21/2020 ΑΔΣ)».

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, ίσως το μεγαλύτερο για το Δήμο Τριφυλίας, ύψους (1.800.000€) ευρώ, το οποίο κινδυνεύει να χαθεί ολοκληρωτικά, εξαιτίας της μη συμμετοχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλων εκείνων που όφειλαν να είναι παρόντες, κατά τη συζήτησή του και, είτε να το στηρίξουν, ψηφίζοντάς το, είτε να υποστηρίξουν τις τυχόν ενστάσεις και αντιρρήσεις τους.

Και το όφειλαν, κυρίως και πρωτίστως προς εσάς, που τους τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, των οποίων -δυστυχώς- δε φάνηκαν αντάξιοι, όπως αποδείχθηκε, με την όλη στάση τους.

Καταγγέλλω, λοιπόν, για άλλη μια φορά την ανάρμοστη και ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά τους, από τη θέση που εσείς τους δώσατε και θα είναι υπόλογοι, από τούδε και στο εξής, απέναντί σας, για ότι θα έχει να κάνει με την “τύχη” αυτού του έργου.

Ένα έργο, με έτοιμο και ολοκληρωμένο φάκελο, προς κατάθεση, από τον οποίο έλειπε μονάχα η απαραίτητη απόφαση του Δ.Σ. Τριφυλίας.

Κυπαρισσία 27-06-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Σύλληψη 40χρονου για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας https://t.co/4DE0Lt2y0y
h J R
Γαργαλιάνοι: 14 φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή https://t.co/o2icyxvjO0
h J R
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές και καταιγίδες https://t.co/lnAUu60yyB
h J R
Συνελήφθη 40χρονος για ναρκωτικά στην Τριφυλία https://t.co/1xERU3c8sd
h J R
Μεσσηνία: Συνελήφθη 50χρονος για καλλιέργεια κάνναβης https://t.co/9ExTZ2hfbb
h J R