Γραπτή δήλωση Αγγελή Κοροβίλα

Κύριε Δήμαρχε,

Τόσο καιρό σας ακούω και όχι μόνο εγώ, αλλά και όλο το Δ.Σ., να μου απευθύνεστε με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Με αποκαλέσατε προδότη, θα ήθελα να σας θυμίσω ότι προδότης είναι αυτός που προδίδει αυτά που είχε προαναγγείλει προεκλογικά και όχι αυτός που συνεχίζει να πιστεύει σε ότι είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά. Μας αποκαλέσατε λίγους, στα μάτια τα δικά σας ίσως, μπορεί, στα μάτια του λαού της Τριφυλίας σας έδωσαν την απάντηση οι ίδιοι.

Έχω παρευρεθεί σχεδόν σε όλα τα συμβούλια. Έχω στηρίξει προτάσεις σας και έχω ψηφίσει θετικά σε θέματα που έχετε εισάγει θετικά. Όχι σε όλα γιατί πολύ απλά δεν έχω μάθει να είμαι πιόνι κανενός.

Όταν θεωρώ ότι το θέμα που εισάγετε στο συμβούλιο έχει ανάγκη περισσότερης σημασίας από ένα νουμεράκι κωδικό που μας δίνετε και δεν μας εξηγείται σε τι αντιστοιχεί και επιμένετε σε αυτή την τακτική, τι θα πω εγώ στο λαό της Τριφυλίας; Ψήφισα παραδείγματος χάριν το τάδε κωδικό γιατί το ήθελε ο δήμαρχος. Και αν δεν το ψηφίσω θα βρίσει εμένα και την οικογένειά μου; Και τι νομίζετε ότι με αυτές τις πρακτικές θα κάνετε; Ότι θα σας φοβηθεί κάποιος; Ότι θα βγάλετε τη θητεία σας; Ότι θέλετε το καλό της Τριφυλιας; Πώς; Βρίζοντας και προσβάλλοντας;

Εύκολο θα ήταν σε μένα να σας προσβάλλω και να σας εκθέσω για λάθος χειρισμούς που μπορεί να έχετε κάνει τόσο καιρό που είστε δήμαρχος αλλά δεν προτίθομαι να το κάνω. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν είμαστε ίσα και όμοια όπως ξεστομίσατε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο απευθυνόμενος σε εμένα.

Γιατί εγώ προσωπικά αποφάσισα να σας στηρίξω. Δεν ήρθα παρακαλώντας στην πόρτα σας ποτέ, για να κατέβω μαζί σας ούτε για να έχω κανένα όφελος. Το αντίθετο μάλιστα. Είχατε στείλει ένα σωρό απεσταλμένους να με πείσουν να κατέβω μαζί σας. Και αφού δέχθηκα, όταν γύριζα την πλάτη μου εσείς ειρωνικά αναφέρατε για το πρόσωπο μου – γιατί όλα μαθαίνονται κύριε Δήμαρχε, έφυγε ο Κοροβίλας bank.

Κύριε δήμαρχε δε ξέρω σε ποια περιοχή του χάρτη της Ελλάδας κατεβήκατε ως δήμαρχος αλλά σίγουρα δεν κατεβήκατε στην περιοχή του Κωλονακίου. Βρισκόσαστε στην ελληνική ύπαιθρο και όχι σε κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος. Εδώ οι άνθρωποι είναι του μόχθου και έχουν και παρατσούκλια.

Δεν σας ενόχλησαν αυτά, βέβαια όταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κατέβαιναν με το συνδυασμό σας, είχαν τέτοια. Μάλιστα τα είχατε αναγράψει και πάνω στο ψηφοδέλτιο μήπως και δεν τους αναγνωρίσουν οι ψηφοφόροι και χάσετε κανένα ψήφο.

Είπατε ότι δεν μας ξέρει ούτε η μάνα μας. Να σας υπενθυμίσω ότι εσείς λείπατε από την περιοχή 35 χρόνια και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλωνίσαμε όλη την Τριφυλία για να σας γνωρίσουμε με τον κόσμο για να μπορείτε να κάθεστε σε αυτή την καρέκλα του δημάρχου σήμερα.

Αυτό φαίνεται ότι το ξεχνάτε.

Τινάξτε πια τη χρυσόσκονη από πάνω σας γιατί βλάπτει εσάς και τους γύρω σας.

Δεν γίνεται να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι στο δήμο, εκτός από εσάς. Αναρωτηθείτε κάποια στιγμή μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά;

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Σύλληψη 40χρονου για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας https://t.co/4DE0Lt2y0y
h J R
Γαργαλιάνοι: 14 φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή https://t.co/o2icyxvjO0
h J R
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές και καταιγίδες https://t.co/lnAUu60yyB
h J R
Συνελήφθη 40χρονος για ναρκωτικά στην Τριφυλία https://t.co/1xERU3c8sd
h J R
Μεσσηνία: Συνελήφθη 50χρονος για καλλιέργεια κάνναβης https://t.co/9ExTZ2hfbb
h J R