Δήμος Τριφυλίας: Νέο όχημα για το «Βοήθεια Στο Σπίτι»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της TΟΥΟΤΑ στην Καλαμάτα κ. Κακούρο, που ανταποκρίθηκε άμεσα, καθώς επίσης και προς τον υπάλληλο αυτού κ. Πετρίδη, για τη μεσολάβηση, έτσι ώστε να διατεθεί στο Δήμο Τριφυλίας το εικονιζόμενο όχημα.

Το όχημα αυτό, θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της δομής «Βοήθεια Στο Σπίτι», κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί από την πολιτική ηγεσία της χώρας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19).

Η εν λόγω δομή έχει επιφορτιστεί με πολύ σημαντικό έργο, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, καθώς εξυπηρετεί ομάδες συμπολιτών μας, που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, συμπολίτες μας τρίτης ηλικίας ή συμπολίτες μας που ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν μπορούν να μετακινηθούν ή να εξυπηρετηθούν από τους οικείους τους.

Στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βιώνει αυτή τη χρονική στιγμή η χώρα μας και κατά συνέπεια και η περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, κάθε είδους προσφορά είναι σημαντική και πολύτιμη για όλους μας και αξίζουν πολλά μπράβο στην εταιρεία, του κ. Κακούρου, που στηρίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο μας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 02-04-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Κυριακή 31 Μαίου: 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα – Κανένας νέος θάνατος από Covid-19
h J R
Καθαρά από γλοιοσπόριο έως τώρα τα άνθη της ελιάς, η ξηρασία σύμμαχος των παραγωγών https://t.co/HFN2QFT1Qp
h J R
Η Δανειστική Βιβλιοθήκη Φιλιατρών συμπλήρωσε 4 χρόνια λειτουργίας! https://t.co/GEnZWF4h6U
h J R
Μεσσηνία: Συνελήφθη 54χρονος με δενδρύλλια κάνναβης https://t.co/AdCr2SB4xb
h J R
Διακοπή νερού και την Παρασκευή στα Φιλιατρά! Την κατανόηση των κατοίκων ζητά ο Δήμος https://t.co/FQeeottn4p
h J R