Διαδοχικές κλοπές και διαρρήξεις στην Τριφυλία

Διαδοχικά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων είχαμε το πρωί του Σαββάτου στην Τριφυλία, που σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν από την ίδια σπείρα.

Αρχικά στον Πύργο Τριφυλίας άγνωστος άρπαξε μια τσάντα από γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο και στη συνέχεια μπήκε σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, όπου βρίσκονταν συνεργοί του κι εξαφανίστηκε. Η τσάντα περιείχε περίπου 700 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Λίγη ώρα αργότερα, φαίνεται ότι η ίδια σπείρα μπήκε σε σπίτι στα Φιλιατρά από όπου άρπαξε πορτοφόλι, που περιείχε 350 ευρώ. Η δράση των διαρρηκτών συνεχίστηκε και σε άλλο σπίτι στα Φιλιατρά, στο οποίο μπήκαν χωρίς όμως να βρουν κάτι να αφαιρέσουν.

Από την αστυνομική έρευνα που έχει γίνει με την αξιοποίηση καταθέσεων και οπτικού υλικού από κάμερες, φαίνεται ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ένα άτομο τουλάχιστον έχει ταυτοποιηθεί.

 

 Κ.Μπ. – eleftheriaonline.gr

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ι.Μ. Τριφυλίας & Ολυμπίας: Πανηγυρική Ἀναστάσιμη ἀκολουθία κατά τό μεσονύκτιον μεταξύ Τρίτης 26ης πρός Τετάρτην 27η… https://t.co/oeVEroTR8f
h J R
Συνελήφθησαν 51 άτομα στην Πελοπόννησο https://t.co/uf9fA3djjP
h J R
Καταπέλτης ο Αυρηλιώνης απέναντι στον Μερκούρη https://t.co/fEIukZc31V
h J R
Τριφυλία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το Σαββατοκύριακο https://t.co/y5hM8FdbLr
h J R
Στις 26 Μαϊου η κλήρωση για την λαχειοφόρο της Γ΄ Γυμνασίου Φιλιατρών https://t.co/eNkXmouVlS
h J R