Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού ο Φιλιατρινός Χαράλαμπος Λάλουσης

Μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την τοποθέτηση του Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά στην θέση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, η θέση που μόλις πρότινος κατείχε, καλύφθηκε από τον Φιλιατρινό Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Στο πλαίσιο αυτό, έλαβε εχθές η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Δ’ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» στην Ξάνθη, παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ και ΑΝΥΕΘΑ.

‘Οπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), στην Ξάνθη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτειακών και πολιτικών αρχών της περιοχής και λοιποί προσκεκλημένοι.

 

onalert.gr

Κοινοποίησε στο:
  • 132
    Shares
SuperWebTricks Loading...