Εγγραφές στα τμήματα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Στα παιδιά που ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά και στους γονείς τους, ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και χαρές. Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων είναι έτοιμος να τα υποδεχτεί στο Σχολείο Μουσικής και στα Χορευτικά του τμήματα για ένα καινούργιο ταξίδι στη μουσική και την παράδοση..

Οι εγγραφές στο Σχολείο   Μουσικής θα γίνονται καθημερινά στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο τις εργάσιμες ημέρες, από τη Δευτέρα 16/9/2019 τις ώρες 6:00 ως 8:00 μ.μ. Στο Σχολείο   Μουσικής μπορούν εγγραφούν   μαθητές από την   Δ΄ Δημοτικού. Τα μαθήματα   γίνονται καθημερινά σε   όποιες ημέρες   και   ώρες επιλέξει ο   μαθητής ανάλογα με   το πρόγραμμά του. Η διδασκαλία της μουσικής γίνεται από τον αρχιμουσικό Παναγιώτη Φωτεινέα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο 2761301091.

Οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων θα γίνονται καθημερινά στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο τις εργάσιμες ημέρες από τη Δευτέρα 16/9/2019 ως την Παρασκευή 27/9/2019 τις ώρες 6:00 ως 8:00 μ.μ. Εγγραφές μπορούν ακόμα να γίνουν και το πρώτο Σαββατοκύριακο των μαθημάτων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29/9/2019 και θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Δάσκαλος χορού είναι ο κ. Άρης Θεοδωρόπουλος. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Παντελάκη Βιβή, τηλέφωνο 6972297936.

Θα είναι τιμή μας για άλλη μια χρονιά να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ   ΤΟ Δ.Σ

 

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Συνελήφθη 54χρονος με δενδρύλλια κάνναβης https://t.co/AdCr2SB4xb
h J R
Διακοπή νερού και την Παρασκευή στα Φιλιατρά! Την κατανόηση των κατοίκων ζητά ο Δήμος https://t.co/FQeeottn4p
h J R
Πωλείται ελαιοπερίβολο στα Φιλιατρά https://t.co/1FcciWZkwN
h J R
Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών στον Υπουργό για τα προβλήματα στις καλλιέργειες https://t.co/P1loz6jOXm
h J R
Συνάντηση Λεβεντάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο για την παραβατικότητα στην Τριφυλία https://t.co/jH2MA0idFj
h J R