Εμπόδια συναντά ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιμεναρίου

 

Εμπόδια που προκύπτουν κυρίως από την γραφειοκρατία αλλά και τις υπηρεσίες, συναντά σχεδόν καθημερινά ο Εξωραϊστικός Σύλλογος του Λιμεναρίου.

Ο τοπικός σύλλογος, με πρόεδρο τον δραστήριο κ. Γιώργο Λεβεντάκη αγωνίζεται, προκειμένου να παρέχονται στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής τα αυτονόητα, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την ανάδειξη της περιοχής.

Βασικά αιτήματα και ανάγκες των κατοίκων, όπως ο φωτισμός, μπάρες προστασίας στο δρόμο, αλλά και επιδιόρθωση για πιο ασφαλή πρόσβαση στην θάλασσα, πραγματοποιήθηκαν με προσωπικά έξοδα του Προέδρου, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και λατρεύει.

Επιπλέον φυτεύτηκαν δέντρα, καλύφθηκαν λακκούβες, βελτιώθηκε η πρόσβαση στην περιοχή, τοποθετήθηκε αυτόνομος φωτισμός με φωτοβολταϊκά μέχρι τα Φιλιατρά και καλλωπίστηκε ο περιβάλλοντα χώρος.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπος με υπηρεσίες, που προσπαθούν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα του νόμου, σε κάποιων που θέλει απλά να συνεισφέρει στον τόπο του, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.

Κοινά αποδεκτό από όλους είναι, πως η εικόνα της περιοχής έχει δραστικά αλλάξει, προσφέροντας μοναδικές στιγμές σε κατοίκους και επισκέπτες, του πιο κοντινού σημείου πρόσβασης από τα Φιλιατρά προς την θάλασσα.

Δείτε εικόνες από το Λιμενάρι

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 45
    Shares
SuperWebTricks Loading...