Επίσκεψη Κοζομπόλη σε υπηρεσίες της Τριφυλίας

Περιοδεία σε υπηρεσίες της Τριφυλίας πραγματοποίησε εχθές η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη συνοδευμένη από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής.

Αρχικά επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνοτροφίας ( ΔΑΟΚ) Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, όπου σε σύσκεψη με τον Διευθυντή κ. Α. Παρασκευόπουλο και στελέχη της Δ/νσης συζήτησε τα βασικά θέματα αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής καθώς και προτάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν στην φετεινή ελαιοκαλλιέργεια από το δάκο.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας και συζήτησε με το Διοικητή Γ. Κρυοβρυσανάκη και τον Διοικητή της Τροχαίας Β. Παρασκευόπουλο τα θέματα που σχετίζονται με τις αλλαγές που επιφέρει το Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας και γενικότερα ζητήματα αστυνόμευσης στην περιοχή.

Επόμενος σταθμός ήταν το νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου ξεναγήθηκε από τον Αναπλ. Διοικητή κ. Π. Μπασάκο στην ανακαινισμένη πτέρυγα του νοσοκομείου, που πρόσφατα παραδόθηκε για χρήση στη νοσηλευτική μονάδα και έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα ζητήματα υγείας της περιοχής αλλά και τις ανάγκες για αποτελεσματική φροντίδα υγείας.

Τέλος στην πόλη των Φιλιατρών επισκέφτηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ), όπου ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους και ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου και το Κέντρο Υγείας όπου συζήτησε με τον Δ/ντη κ. Δ. Σωτηρόπουλο τα ιδιαίτερα προβλήματα του συγκεκριμένου ΚΥ αλλά και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας γενικότερα.

 

 

Κοινοποίησε στο:
SuperWebTricks Loading...