Ευάγγελος Κοροβίλας: "Δεν αναλαμβάνω καμία απολύτως θέση, αλλά θα παραμείνω πιστός απλός στρατιώτης" (Video)

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΡΟΒΙΛΑ

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές συμμετείχα με τον συνδυασμό “ΑΝΟΔΟΣ” του Γεωργίου Λεβεντάκη. Στη συμμετοχή αυτή οδηγήθηκα, από την αγάπη μου για τον τόπο μου, τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ανδρώθηκα, τιμώντας τις αξίες και τις αρχές που έλαβα από την οικογένεια μου.

Ζω από την γη αυτή και έχω μάθει να είμαι στρατιώτης πρώτης γραμμής, δουλευτής και ποτέ δεν φοβήθηκα τη δουλειά και την ανάληψη ευθύνης. Γι΄αυτό το λόγο συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές, με γνώμονα μόνο το καλό του τόπου μου, την πρόοδο και την ανάδειξή του, καθώς και την επίλυση σοβαρών ζητημάτων που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους κατοίκους της Τριφυλίας. Γι’αυτό τον λόγο, άλλωστε, οι συμπολίτες μου Τριφύλιοι, με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, χρίζοντάς με δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα δεύτερο σε ψήφους σε όλη την Τριφυλία.

Γνωρίζοντας όλη η τοπική κοινωνία της Τριφυλίας τον έντιμο και ακέραιο χαρακτήρα μου, την ηθική μου ως ανθρώπου και παρότι μου προτάθηκε να αναλάβω προνομιούχο θέση στον δήμο Τριφυλίας, δήλωσα εξ αρχής ότι δεν επιθυμώ να καταλάβω απολύτως καμία τέτοια θέση.

Με την παρούσα δηλώνω ότι δεν επιθυμώ και δεν αναλαμβάνω καμία απολύτως θέση προέδρου, νομικού προσώπου του δήμου, μέλους επιτροπών κ.λ.π., αλλά επιθυμώ να παραμείνω απλός δημτικός σύμβουλος. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα αρωγός της παράταξης “ΑΝΟΔΟΣ”, συνδράμοντας με κάθε τρόπο στην επιτυχία και στην εκλογή του Γεωργίου Λεβεντάκη.

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν μετην ψήφο τους και έχοντας την αίσθηση της ευθύνης του βάρους των 897 σταυρών που έλαβα, σας δηλώνω ότι θα παραμείνω δίπλα σας, σαν πίστος απλός στρατιώτης.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ετοιμοπόλεμος για το καλό του τόπου μας. Καλή επιτυχία στην παράταξη….

 

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Συλλήψεις για κλοπή πετρελαίου και ηρωίνη https://t.co/MsfvekMv3H
h J R
Το νερό στα Φιλιατρά https://t.co/uD3xlEEM9k
h J R
Τρεις μέρες χωρίς νερό ήταν το Χαλαζόνι https://t.co/RFktIg6UOr
h J R
Μεσσηνία: Είχε όπλα και ναρκωτικά στο συνεργείο του https://t.co/QH059m3vHT
h J R
Μεσσηνία: Σύλληψη 40χρονου για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας https://t.co/4DE0Lt2y0y
h J R