Η εκδήλωση λήξης των μαθημάτων του Σχολείου Μουσικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Με την αίθουσα του Βορρέειου πλημμυρισμένη από κόσμο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης των μαθημάτων του Σχολείου Μουσικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Οι μικροί μαθητές έπαιξαν μουσικά κομμάτια από τα μαθήματά τους καθένας μόνος του και σε ντουέτα. Μετά την παρουσίασή τους έκανε την πρώτη της εμφάνιση η piccolo bandina του Συλλόγου αποτελούμενη από τα παιδιά του Σχολείου Μουσικής που δεν έχουν γίνει ακόμα μέλη της Φιλαρμονικής.

Όπως σχολίασε ο αρχιμουσικός κ. Παναγιώτης Φωτεινέας, κι όπως διαπίστωσαν όσοι παρακολουθούσαν, εξέπληξαν με τις επιδώσεις τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Την εκδήλωση άνοιξε η φιλοξενούμενη Παιδική Χορωδία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας η οποία ιδρύθηκε το 2012 από τον αρχιμουσικό κ. Κωνσταντίνο Κτενά κι έχει αρκετές συμμετοχές σε φεστιβάλ παρά το νεαρό της ηλικίας της. Οι μικροί χορωδοί ομόρφυναν με τις μελωδίες τους τη βραδιά τραγουδώντας παραδοσιακά και σύγχρονα ελληνικά τραγούδια. Τη Χορωδία διεύθυνε η κ.Δέσποινα Θεοδοσάκη και στην συνοδεία του πιάνου ήταν η κ. Νίνα Καπίρη.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά αλλά και οι θεατές φιλοξενήθηκαν από το Σύλλογο.

 

Η Πρόεδρος
Παντελάκη Παρασκευή

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 25
    Shares
SuperWebTricks Loading...