Η Ελένη Τσαλιγοπούλου & Boğaz Musique την Τετάρτη 16 Αυγούστου στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ

 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου & Boğaz Musique την Τετάρτη 16 Αυγούστου στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ
  • 16 August 2017 – 16 August 2017 | 21.00-23.00
  • Φιλιατρά
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
& Boğaz Musique

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Ύστερα από έναν χειμώνα γεμάτο επιτυχίες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique ταξιδεύουν και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών!

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου, στις 21:30, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique εμφανίζονται στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Τριφυλίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο album της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία θα είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική  μουσική εμπειρία.

Οι Bogaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μπαγλαμά

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Αποστόλης Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά

Χάρης Κελλάρης – μπάσο

Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα

Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
SuperWebTricks Loading...