Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επιστροφή της Ζωής Πετροπούλου στην υπηρεσία της

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

Είχαμε δεσμευθεί πως θα επανέλθουμε στον πρέποντα χρόνο για το ζήτημα της εκδικητικής, αυταρχικής, αυθαίρετης δίωξης, από τη δημοτική αρχή Κατσίβελα, της συντρόφου μας Ζωής Πετροπούλου προϊσταμένης Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας.

Η Ζωή Πετροπούλου διώχθηκε διότι ερευνούσε παρανομίες, διότι προσπαθούσε να υπηρετήσει και ν΄ ασκήσει τα καθήκοντά της, με σημείο αναφοράς το δημόσιο συμφέρον.

Ήρθε λοιπόν, ο χρόνος. Η συντρόφισσα μας Ζωή Πετροπούλου επανήλθε στην υπηρεσία της από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Η δικαίωση της δεν είναι όμως καθολική, είναι λειψή διότι οι εγκάθετοι με των οποίων τις μαρτυρίες στήθηκε όλη αυτή η συγκεκριμένη διοικητική πρακτική – σκευωρία, παραμένουν στα πόστα τους. Με θέσεις επιβράβευσης μάλιστα, για τις οποίες δεν έχουν καν τα απαραίτητα προσόντα.

Επιπλέον εκκρεμεί και μήνυση στα δικαστήρια, σε βάρος της συντρόφου μας Ζωής Πετροπούλου από συγκεκριμένο εγκάθετο υπάλληλο, δημιούργημα του μαύρου παρακράτους (σχέσεις με φασίστες, Χ.Α. κλπ).

Είμαστε δίπλα στη συντρόφισσά μας Ζωή Πετροπούλου. Θα είμαστε μαζί της και στο δικαστήριο. Μια χούφτα είναι ο τόπος μας και γνωριζόμαστε όλοι. Με λειψές – συμβιβαστικές αποφάσεις δε λύνονται προβλήματα.

Φιλιατρά, 19 Σεπτέμβρη 2019

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών

 

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Συνελήφθη 54χρονος με δενδρύλλια κάνναβης https://t.co/AdCr2SB4xb
h J R
Διακοπή νερού και την Παρασκευή στα Φιλιατρά! Την κατανόηση των κατοίκων ζητά ο Δήμος https://t.co/FQeeottn4p
h J R
Πωλείται ελαιοπερίβολο στα Φιλιατρά https://t.co/1FcciWZkwN
h J R
Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών στον Υπουργό για τα προβλήματα στις καλλιέργειες https://t.co/P1loz6jOXm
h J R
Συνάντηση Λεβεντάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο για την παραβατικότητα στην Τριφυλία https://t.co/jH2MA0idFj
h J R