Κίνημα Αλλαγής Τριφυλίας: Ορίστηκε η σύνθεση της Συντονιστικής Επιτροπής

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Η χώρα περνά ίσως την χειρότερη της στιγμή μετά την μεταπολίτευση έχοντας στο τιμόνι της μια ανεύθυνη και επικίνδυνη κυβέρνηση. Το κίνημα αλλαγής μετά την μεγάλη εντολή που του έδωσαν 212.000 ενεργοί πολίτες κάνει πράξη την ανανέωση και την ανασυγκρώτηση της κεντροαριστεράς στον τόπο μας, με αυτόνομο ρόλο και λόγο.

Πιστοί λοιπόν στα όσα είπαμε στους ενεργούς αυτούς πολίτες οι οποίοι έσπευσαν στις κάλπες και έγιναν συνιδρυτές αυτού του εγχειρήματος είναι πλέον εθνική ανάγκη ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης όπου θα έχουν και αυτοί πιο άμεσο και ενεργό ρόλο.

Στόχος λοιπόν δεν είναι τα μνημόνια και η συνέχεια τους αλλά το δικό μας δυναμικό, παραγογικό και αναπτυξιακό μοντέλο και το πως αυτά θα αξιοποιηθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διεκδικούμε μέσα από συλλογικές προσπάθειες την εθνική συνεννόηση γιατί για εμάς προτεραιότητα αποτελεί πρώτα ο πολίτης και το εθνικό συμφέρον.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ:  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΤΟΜΕΡΑΧΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΓΚΟΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛ. ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΜΠΑΙΜΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ:

Ο Κωσταντίνος Γεωργιόπουλος είναι συνταξιούχος εφοριακός προ’ι’στάμενος ΔΟΥ παντρεμένος με τη Σοφία Σταθόπουλου και έχει δύο παιδιά. Κατάγεται από το χωριό Φλώκα του Δήμου Τριφυλίας και από το 1983 διαμένει στους Γαργαλιάνους. Έχει υπηρετήσει παράλληλα με την εργασία του ως πρόεδρος της κοινότητας της Φλόκας (1995-1998), ως νομαρχιακός σύμβουλος στον νομό Μεσσηνίας (1999-2002), ως δημοτκός σύμβουλος στο Δήμο Γαργαλιάνων και με την πλειοψηφία (2003-2010) και για δύο χρόνια πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 

αναπλ.Συντονιστης ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 4
    Shares
SuperWebTricks Loading...