"Κόντρες" στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών (Video)

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στα Φιλιατρά.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ιωάννης Κατσούλας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Αναστάσιος Πούλος, αλλά και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Ζωή Πετροπούλου.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν την ύδρευση, την καθαριότητα, το περιβάλλον και την ΔΕΥΑΤ.

Αναγκαίο είναι, όπως αποφασίστηκε, ο καθαρισμός της Δεξαμενής και η τοποθέτηση φίλτρου, καθώς όπως τόνισε ο κ. Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος, ο αγωγός της Καναλουπούς είναι ανοιχτού τύπου, με αποτέλεσμα το νερό να έχει κάθε είδους παρεμβάσεις.

Επίσης ζητήθηκε άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος σε σημεία που γίνονται παρεμβάσεις από την ΔΕΥΑΤ  λόγω π.χ. βλάβης. Η απάντηση της ΔΕΥΑΤ είναι ότι βρίσκονται σε αναμονή υπογραφής της σύμβασης με ανάδοχο, ώστε να γίνεται άμεσα η αποκατάσταση της ζημιάς.

Επίσης ζητήθηκε να καθαριστεί και να τοποθετηθεί φωτισμός στον περιβάλλοντα χώρο του νέου γήπεδου Φιλιατρών, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση και η αποχώρηση των αθλητών όταν πέφτει το σκοτάδι.

Τα αίματα όμως άναψαν, όταν ο λόγος δόθηκε στην κα. Ζωή Πετροπούλου, η οποία με έγγραφό της αναφέρθηκε στην «αλαζονεία» του τοπικού συμβουλίου, όπου υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τον πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Καναλουπίτη.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο κ. Κατσούλας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την συνέχεια του έργου από τον Άγιο Νικόλαο έως την Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο θα ξεκινήσει σε 15 περίπου ημέρες.

Τέλος αποφασίστηκε η τοποθέτηση πινακίδων στην παιδική χαρά της πλατείας, όπου θα απαγορεύονται στον χώρο ενήλικες που δεν θα συνοδεύουν παιδιά.

Δείτε ένα απόσπασμα από την χθεσινή συνεδρίαση

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 11
  •  
  •  
  •   
  •   
  •