Κώστας Κόλλιας: «Δεν φωτογραφηθήκαμε ως αξιοθέατο σε έργα που δεν διαθέσαμε ούτε ένα ευρώ» (Video)

 

Οφειλόμενη απάντηση με βολές κατά του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, έδωσε σήμερα ο τέως Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, μίλησε για τις επαναλαμβανόμενες αναφορές Κατσίβελα, σε μία προσπάθεια απαξίωσης και ακύρωσης του έργου της προηγούμενης δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι ενώ έχουν ήδη συμπληρωθεί τρία χρόνια θητείας, ο Δήμαρχος δεν δείχνει να καταλαβαίνει πως έχει ήδη παρελθόν για το οποίο κρίνεται και για το οποίο οφείλει να λογοδοτήσει, ενώ ότι κυρίως έχει να επιδείξει στη μακρά αυτοδιοικητική του διαδρομή είναι γκρίνια και μιζέρια.

Επειδή η μέχρι τώρα σιωπή μου, συνέχισε ο κ. Κόλλιας, έχει αποθρασύνει τον δήμαρχο αλλά και μπορεί να θεωρηθεί ως ενοχή, οφείλω να δώσω μια ολοκληρωμένη απάντηση. Όχι τόσο για να υπερασπισθώ τον εαυτό μου ή να υπηρετήσω την υστεροφημία μου, αλώστε παραμένω ενεργός πολίτης και πολίτικος και όχι μόνο λογοτέχνης, αλλά πρωτίστως θέλω να υπερασπισθώ τους συνδημότες μου, που με είχαν τιμήσει με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, αλλά και να υπερασπιστώ τους πρώην συνεργάτες μου.

Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς είναι στενοί συνεργάτες και του σημερινού δήμαρχου και παρακολουθούν αμήχανοι και σιωπώντας την απαξίωση και της δικής τους συνεισφοράς και λειτουργίας κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

 

Για ότι κάναμε δεν διοργανώσαμε φανφάρες και φιέστες ούτε φωτογραφηθήκαμε ως αξιοθέατο

Εκεί που ο Δήμος δεν είχε καμία ανάμειξη και δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ, δεν διοργανώσαμε φανφάρες και φιέστες ούτε φωτογραφηθήκαμε ως αξιοθέατο, αλλά και ούτε είχαμε στο καθημερινό μας μενού τους προκατόχους μας με τους οποίους είχαμε αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας.

Ότι έργο καταφέρει να κάνει, πριν ξαναγυρίσει στο ιατρείο του, όφελος θα είναι για τον τόπο

Μία αμυδρή ελπίδα διατηρώ, συνέχισε ο κ. Κόλλιας, μήπως επιτέλους μετά από τρία χρόνια θητείας, σταματήσει ν΄αλληθωρίζει στο χθες. Έχει ακόμη 2 χρόνια στη διάθεσή του ν΄αφήσει το απότύπωμά του, ακολουθώντας έστω την ξεπερασμένη αντίληψη των παλιών πολιτικάντηδων, ότι οι πολίτες θα θυμούνται τις τελευταίες ημέρες της θητείας του. Ότι έργο καταφέρει να κάνει, πριν ξαναγυρίσει στο ιατρείο του, όφελος θα είναι για τον τόπο.

Δεν έχω πρόθεση να επανέλθω, αλλά αν προκληθώ θα το κάνω. Γιατί οι πολίτες και «αυτή η κοινωνία» ουσιαστικό διάλογο θέλει και έργα θέλει και όχι κλαψουρίσματα σαν παλιές μοιρολογίστρες.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

You May Also Like

SuperWebTricks Loading...