Λιβάρτζι Γαργαλιάνων: Οικόσημο PAISLEY GROVE σε ελαιοπερίβολο για το Golden Pithari!

 

Το οικόσημο PAISLEY GROVE της Οικογένειας Paisley της Westerlea, ευγενούς προέλευσης της Βασιλικής Γραμμής, τοποθετήθηκε χθες στον ελαιώνα του Golden Pithari στο Λιβάρτζι Γαργαλιάνων. Αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός, καθώς πλέον το Οικόσημο της Οικογένειας Paisley θα τοποθετείται ως ετικέτα στο ελαιόλαδο με την επωνυμία Golden Pithari, το οποίο παράγεται από το συγκεκριμένο αγρόκτημα. Είναι, δε, η πρώτη φορά που το έμβλημα θα συνοδεύει ελαιόλαδο.

Με όλο το διαδικαστικό τελετουργικό, ο Βαρόνος Duncan W Paisley της Westerlea, ο 5ος Laird της Βαρονίας του Westerlea, αρχηγός του ονόματος και των όπλων της Westerlea και ο αρχηγός της οικογένειας Paisley παγκοσμίως, παρουσία και άλλων μελών του Clan, ενδεδυμένοι όλοι με παραδοσιακές βασιλικές ενδυμασίες της Σκωτίας, προχώρησαν στην τοποθέτηση του εμβλήματος στο αγρόκτημα. Πλέον θα αποτελεί ύψιστη αναγνώριση για τον αγρό, αλλά και για το παραγόμενο ελαιόλαδο.

Αυτό το γεγονός έγινε πραγματικότητα, αφενός, από την εξαιρετική ελαιοκαλλιέργεια στο αγρόκτημα του Κώστα Γιαννίμπα, ο οποίος παράγει ποιοτικό ελαιόλαδο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, και, αφετέρου, από τον John Katsikaronis, με καταγωγή από το χωριό Καρυές Τριφυλίας, ο οποίος έχει την οικογενειακή εταιρεία Golden Pithari, η οποία δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια ελαιοδέντρων και ιδιαίτερα στην παραγωγή ελαιολάδου και την εμπορία.

Ο John Katsikaronis, που διαμένει στο Εδιμβούργο, έχει αναπτύξει στενή σχέση με την οικογένεια Pailsey. Μάλιστα, έγινε μέλος της και πρόεδρος του Συλλόγου της Οικογένειας στη Σκωτία, που προωθεί την ιστορία και την παράδοση της Οικογένειας Paisley και των παρεκτάσιμων Οικογενειών της. Στοχεύσει επίσης στην ένωση όλων των μελών της.

Το Golden Pithari ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ποιότητας γκουρμέ, που παράγεται στην Ελλάδα και προσφέρεται απευθείας από τον παραγωγό με όλα τα στοιχεία της γεύσης και της υφής του ανέπαφα!

Ο John Katsikaronis επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «ήδη ασχολούμαι με το εμπόριο του ελαιόλαδου τα τελευταία 4 χρόνια και τώρα το πάμε λίγο παραπέρα. Θέλουμε το ελληνικό ελαιόλαδο, και συγκεκριμένα της περιοχής εδώ, να γίνει γνωστό στην αγορά της Σκωτίας. Όλοι χρειαζόμαστε ένα μέσο για να προωθηθεί το ελαιόλαδο.

Ο Σύλλογος της Οικογένειας Paisley δυναμώνει τις σχέσεις Ελλάδας και Σκωτίας. Λόγω της εορτής για τα 30 χρόνια του Συλλόγου, τον επόμενο χρόνο, έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα προωθήσεως του Συλλόγου και της Οικογένειας. Νιώθουν πάρα πολύ περήφανοι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν.

Το λάδι Golden Pithari δε θα το βρείτε στην ελληνική αγορά, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο, το οποίο προσφέρουμε μόνο σε συγκεκριμένα εστιατόρια υψίστης ποιότητας…».

Με τη σειρά του, ο ιδιοκτήτης του ελαιώνα, Κώστας Γιαννίμπας, σημείωσε: «Προσπαθούμε όλοι μαζί, σε μια κοινή προσπάθεια, για το καλύτερο και σε τοπικό επίπεδο και σε κοινωνικό και στο ευρύτερο φάσμα. Γι’ αυτό ήρθαμε να παντρέψουμε όλη αυτή την κουλτούρα και τη μια και την άλλη, προκειμένου να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, νέες αγορές και συνεργασίες.

Πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε τη συνεργασία! Έχουμε ξεχάσει πλέον τι πάει να πει συνεργασία και βάζουμε πάνω από όλα το εγώ. Η αγάπη για αυτό που κάνουμε είναι που κάνει το λάδι ξεχωριστό!».

 

Του Ηλία Γιαννόπουλου – tharrosnews.gr

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 6
    Shares
SuperWebTricks Loading...