Με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Πόλυς Γιαννοπούλου

Στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 23 Μαρτίου, η παρουσίαση του βιβλίου της Φιλιατρινιάς Πόλυς Γιαννοπούλου, “Η σκέψη μου… σ’ εκείνον !”.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και των φίλων μας ήταν συγκινητική και για εμάς αλλά και για την ίδια τη συγγραφέα που ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στα Φιλιατρά μετά τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Σαν Πυρσός την ευχαριστούμε που αποδέχτηκε την πρόκλησή μας για να κάνει την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της, στη γενέτειρα πόλη της.

Ευχαριστούμε και τους καλεσμένους μας ομιλητές, που όλοι τους δέχτηκαν με την καρδιά τους, να στηρίξουν αυτή μας την εκδήλωση.

Το διευθυντή του Κέντρου Υγείας, τους συμπολίτες μας, γιατρό παθολόγο, Δημήτρη Σωτηρόπουλο, το γιατρό παθολόγο – Ογκολόγο Αλέξη Στριμπάκο, διευθυντή της Ογκολογικής Μονάδας του συγκροτήματος ΥΓΕΙΑ, το γνωστό μας διακεκριμένο συγγραφέα, Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, αλλά και τις φιλολόγους Ματίνα Μιχαλακοπούλου και Μάγδα Γαραντζιώτη – Αθανασοπούλου, που πλαισίωσαν την παρουσίαση και την έκαναν τόσο εποικοδομητική και αξέχαστη.

Ευχαριστούμε και τον καθένα από όσους ήταν μαζί μας εκείνη τη βραδιά.

 

pirsosfiliatra.gr

 

Κοινοποίησε στο:
  • 58
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Την ΓΟΥΛΒΣ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους «16» του Europa League !
h J R
Η Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής η ΕΡΑΝΗ ματαιώνει το κόψιμο της βασιλόπιτας που είχε προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου λόγω του κορονοϊού
h J R
Οι σχολικές μονάδες που κλείνουν σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου για προληπτικούς λόγους: 4ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου 4ο Γυμν… https://t.co/i17dtBed8z
h J R
Με μια συγκλονιστική εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 στην παράταση στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ και προκρίθ… https://t.co/0aJj8vYXhT
h J R
Κανονικά η αποψινή συνεστίαση του Πυρσού
h J R