Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Αγώνας Δρόμου Φιλιατρών – Filiatra Run (Video)

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Φιλιατρά, ο 1ος Αγώνας Δρόμου, με την ονομασία Filiatra Run του νεοσύστατου Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία και την ευγενική υποστήριξη του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, ενώ όλο αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει, χωρίς την σημαντική βοήθεια των εθελοντών και των χορηγών.

Πάνω από 400 αθλητές κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον 1ο Αγώνα Δρόμου Φιλιατρών από διάφορα μέρη της χώρας, ενώ σημαντικές ήταν και οι συμμετοχές άλλων αθλητικών συλλόγων.

Πραγματοποιήθηκε παιδικός αγώνας 1ος χιλιομέτρου με την διαρομή πλατεία – γήπεδο – πλατεία, αγώνας 10 χλμ. Κεντρική πλατεία Φιλιατρών – Οδός Ι. Σπέντζα – Παραθαλάσσιος οικισμός Λιμεναρίου – Παραλιακός δρόμος Λιμεναρίου-Στομίου – Παραλία Στόμιο (αναστροφή) – Κεντρική πλατεία Φιλιατρών και ο αγώνας 4 χλμ. από την Κεντρική πλατεία Φιλιατρών – Οδός Ι. Σπέντζα – Παραθαλάσσιος οικισμός Λιμεναρίου (αναστροφή) – Κεντρική πλατεία Φιλιατρών.

Μετά τους αγώνες προσφέρθηκε στους δρομείς ελαφρύ γεύμα, ενώ η εκδήλωση συνοδεύτηκε από πολύ πολύ μουσική.

Αναμνηστικό μετάλλιο έλαβαν όλοι οι τερματίσαντες, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με την βράβευση των τριών πρώτων αθλητών στις κατηγορίες.

Μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, με την ελπίδα να γίνει θεσμός για τα Φιλιατρά.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα για όλους τους αγώνες

 

Δείτε βίντεο και εικόνες, όπως τις κατέγραψε ο φακός του filiatranet.gr: 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο facebook

 

 

You May Also Like

SuperWebTricks Loading...