Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Πινγκ-Πονγκ στον Αγρίλη Φιλιατρών

Με μεγάλη επιτυχία και περισσότερες συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά Πινγκ- Πονγκ «Παναγιώτης Τσίγκανος», στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Ο Όμιλος Φίλων Αγρίλη (ΟΦΑ), τιμώντας και φέτος την μνήμη του Αγριλιώτη και φίλου Παναγιώτη Τσίγκανου, διοργάνωσε με την βοήθεια του Βασίλη Βαρβέρη, ανοικτό τουρνουά πινγκ-πονγκ, στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγρίλη.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 4 έως και την Δευτέρα 6 Αυγούστου σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων, ενώ το κοινό παρακολούθησε συναρπαστικούς αγώνες κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Το Σάββατο αγωνίστηκαν οι ηλικίες 6-12 ετών, με την 4η θέση να κατακτά ο Ανδρέας Μαλάμος, την 3η θέση ο Κωνσταντίνος Μακρής, την 2η θέση ο Σπύρος Γκόνης, ενώ το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Ανδρόνικος Σπανός.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της κατηγορίας από 13 – 18 ετών, με την 4η θέση να κατακτά ο Λεύκιος Σπανός, την 3η ο Χρήστος Γιαννακόπουλος, την 2η ο Γιάννης Τσαβέλλας, ενώ πρώτος βγήκε ο Μπόλλνερτ Χρήστος.

Συναρπαστικοί αγώνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθησαν και την Δευτέρα στις ηλικίες άνω των 19 ετών.

Την 4η θέση πήρε ο Κώστας Τεπετές, την 3η θέση κατέκτησε ο Νεκτάριος Ηλιόπουλος, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά το ασημένιο μετάλλιο πήγε στον Παναγιώτη Γκόνη και το χρυσό στον Αντώνη Τσιούτσια.

Θεσμός έχει γίνει πλέον το Αγριλιώτικο τουρνουά πινγκ-πονγκ και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αυξάνεται συνεχώς, σε συνδυασμό με την σημαντική προσπάθεια του ΟΦΑ και του Βασίλη Βαρβέρη για την διεξαγωγή των αγώνων και την διατήρησή του σε υψηλό επίπεδο.

 

Κοινοποίησε στο:
  • 59
    Shares
SuperWebTricks Loading...