Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Γιορτή Ψωμιού στα Φιλιατρά (Video)

Με αφορμή την 16η Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα διατροφής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η 5η Γιορτή Ψωμιού στα Φιλιατρά.

Η Συντεχνία Αρτοποιών Μεσσηνίας, με την σημαντική βοήθεια και οργάνωση των ανθρώπων του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και την στήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, πραγματοποίησε μία επιτυχημένη εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση της διατροφικής αξίας του ψωμιού.

Ο πρόεδρος της Συντεχνίας Απόστολος Μυλωνάς και ο Αντιπρόεδρος Κωντσταντίνος Ηλιόπουλος τόνισαν την σημασία του Αρτοποιού της γειτονιάς και την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και τη διαφορά του από άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν, ώστε τα νέα παιδιά να διαμορφώνουν σωστές διατροφικές συνήθειες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Κωνσταντινέας, η κα Αντωνία Μπούζα, η κα Αλειφέρη Ελένη, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας και τοπικοί παράγοντες.

Την γιορτή πλαισίωσαν τα χορευτικά του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου της «Αγίας Κυριακής» Φιλιατρών και του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «ο Πυρσός», ενώ στο τέλος διατέθηκαν δωρεάν αρτοσκευάσματα στους παρεβρισκόμενους από τους Αρτοποιούς της περιοχής.

Δείτε βίντεο και εικόνες, όπως τα κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 79
    Shares
SuperWebTricks Loading...