Με μεγάλη επιτυχία το 3ο τουρνουά πινγκ πονγκ "Παναγιώτης Τσίγγανος" στον Αγρίλη Φιλιατρών

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές νέες συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε φέτος το 3ο τουρνουά πινγκ πονγκ “Παναγιώτης Τσίγγανος” στον Αγρίλη Φιλιατρών, που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Αγρίλη (Ο.Φ.Α.).

Την Κυριακή, πρώτη μέρα του τουρνουά, πραγματοποιήθηκαν αγώνες της κατηγορίας 6-12 ετών, όπου νικητής για 3η συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκε ο Ανδρόνικος Σπανός.

Στο συναρπαστικό τελικό, επικράτησε του Κωνσταντίνου Μακρή με 3-2 σετ , μετά από σπουδαίο αγώνα με διακυμάνσεις και θεαματικούς πόντους. Την τρίτη θέση δίκαια κατέλαβαν, ο Σπύρος Γκόνης και ο Μαλάμος Ανδρέας, μετά από σπουδαίες εμφανίσεις.

Η δράση συνεχίστηκε την Δευτέρα, με τους αγώνες της κατηγορίας 13-18 ετών, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Τάσος Μαρίνης που επικράτησε στον τελικό του Γιάννη Τζαβέλα με 3-0 σετ. Την τρίτη θέση κατέλαβαν, ο Λεύκιος Σπανός και ο Διονύσης Ηλιόπουλος.

Την Τρίτη, τελευταία μέρα του τουρνουά, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της κατηγορίας 19 ετών και άνω. Νικητής αναδείχθηκε ο Νεκτάριος Ηλιόπουλος που επικράτησε στον τελικό του Αριστοτέλη Τσαγκάρη με 3-1 σετ. Την τρίτη θέση κατέλαβαν, ο Ηρακλής Ματζάρης και η Λαρίσα Μιλιτάρου.

Ειδικό μετάλλιο ‘’Καλλιπάτειρα’’ απονεμήθηκε στην Ιωάννα Πατάπη, η οποία έχοντας ως συμμετέχοντες και τις τρείς ημέρες των αγώνων τους δύο γιούς της και το σύζυγό της (από έναν σε κάθε κατηγορία, πανηγυρίζοντας μάλιστα ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο) ανακηρύχθηκε η πιο πιστή fan των αγώνων!!!

Στους αγώνες, όπου ιδιαίτερα από την προημιτελική φάση και μετά, παρακολουθήσαμε σπουδαίες φάσεις, με διακυμάνσεις στο σκορ και θεαματικούς πόντους, παραβρέθηκαν πάλι, πολλοί θεατές, φίλοι και συγγενείς των συμμετεχόντων, που ενθάρρυναν, επεφήμησαν και χειροκρότησαν τους διαγωνιζομένους. 

Οι αγώνες διεξήχθησαν για πρώτη φορά φέτος στο αλσάκι, στο χώρο του παλιού περίπτερου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ψυχή του τουρνουά Βασίλη Βαρβέρη για την άψογη διοργάνωση και τον συντονισμό. Ραντεβού του χρόνου!

 

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ι.Μ. Τριφυλίας & Ολυμπίας: Πανηγυρική Ἀναστάσιμη ἀκολουθία κατά τό μεσονύκτιον μεταξύ Τρίτης 26ης πρός Τετάρτην 27η… https://t.co/oeVEroTR8f
h J R
Συνελήφθησαν 51 άτομα στην Πελοπόννησο https://t.co/uf9fA3djjP
h J R
Καταπέλτης ο Αυρηλιώνης απέναντι στον Μερκούρη https://t.co/fEIukZc31V
h J R
Τριφυλία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το Σαββατοκύριακο https://t.co/y5hM8FdbLr
h J R
Στις 26 Μαϊου η κλήρωση για την λαχειοφόρο της Γ΄ Γυμνασίου Φιλιατρών https://t.co/eNkXmouVlS
h J R