Με το δεξί στα τελικά των Πανελληνίων Νεανικών Πρωταθλημάτων οι τρεις νεαροί αθλητές του Σ.Ο. Φιλιατρών

Με το δεξί άρχισαν τους αγώνες τους στα τελικά των Πανελληνίων Νεανικών Πρωταθλημάτων, που γίνονται στην Πάτρα, οι τρεις νεαροί αθλητές του Σ.Ο. Φιλιατρών, που έχουν προκριθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συμμετέχουν σ’ αυτά.

Συγκεκριμένα ο Κορμάς Γεώργιος (κατηγορία Αγόρια 16) νίκησε τον Γεωργίου Αναστάσιο του Πατραϊκού Συλλόγου Σκακιστών, η Ταγκαλάκη Ιωάννα (Κορίτσια 16) νίκησε την Ματθαιάκη Νεφέλη του ΟΦΗ, ενώ bye πέρασε στον επόμενο γύρο η Κορμά Ελένη (κατηγορία Κορίτσια 14).

Ακόμη την επόμενη Τρίτη αναχωρεί για την Πάτρα όλη η ομάδα του Σ.Ο. Φιλιατρών για να συμμετάσχει (για τρίτη χρονιά), στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Κατηγορίας στο Σκάκι. Πρώτος αντίπαλος του Σ.Ο.Φιλιατρών η ισχυρή ομάδα του Συκεών Νεάπολης Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει στη δύναμή της τον Grandmaster NEDEV TRAJKO και τη Διεθνή Μαιτρ Γυναικών Πολωνέζα ΚANTANE ANNA.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που με την οικονομική συνδρομή τους έκαναν εφικτή την συμμετοχή της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα αυτό.

Συγκεκριμένα εκτός από τον μεγάλο μας χορηγό κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥΡΕΤΗΣ, την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕΕ, τον Σύλλογο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, την ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΚΕ, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό (Λαγκούβαρδος), την Ariston Greek for “The Very Best”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, τον Βλάχο Κωνσταντίνο (Γαργαλιάνους), την Κριλένια Γκότση, την Μαίρη Γκότση, τον Πολιτικό Μηχανικό Ξύγκα Παναγιώτη, την ELECTRONET ΦΛΕΣΣΑΣ, το Βιβλιοπωλείο «Αρχονταρίκι»- Αβδάλας Δημήτριος, το Αρτοποιείο ΛΥΔΙΩΤΗ Γ. ΑΦΟΙ Ο.Ε., τον Μαλάμο Κωνσταντίνο, το AB FOOD MARKET – Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, την Α.&Γ. ΓΚΟΓΚΑΣ Ο.Ε., την Μεταφορική Γιαννόπουλος, το γραφείο Τελετών ΛΑΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, το Συνεργείο Αυτοκινήτων ΛΑΤΑΝΗΣ Παναγιώτης, το Φαρμακείο ΜΠΙΜΠΑ Χριστίνα, την Ταβέρνα «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» Αγία Κυριακή, το Οπωροπαντοπωλείο ΛΥΚΟΣ Σωτήριος, την HAIR DESIGN Κ.& Θ. ΣΑΡΜΑΤΖΗΣ Ο.Ε., την Πετροπούλου Ζωή, τον Χρήστο Αρβανιταντώνη (Περίπτερο), το Κρεοπωλείο- Παναγιωτόπουλος Νίκος, τον Δικηγόρο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Νίκο, την Ταβέρνα «ΔΕΞΑΜΕΝΗ», το SMART CLEANER- Σταμάτης Τσίγκανος, το κατάστημα παιδικών BALLOONS, το Αρτοποιείο Χαραλαμποπούλου Αθανασία, την Γεωργία Τσαμούρη, τον Γεώργιο Σταματογιαννόπουλο, την Καμπούκου Ευδοκία και τη Αντιπροσωπεία Παπασταθόπουλος Γ. Παρασκευάς.

 

Εκ το υ Δ. Σ.

 

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •