Νέα σελίδα για το Κ.Υ. Φιλιατρών! Πολύτιμες υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη (Video)

Ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, από την Διευθύντρια Βάσω Αγγελοπούλου, παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη, αντιδημάρχων του Δήμου Τριφυλίας, συνεργατών, αλλά και του προσωπικού του κέντρου.

Η κα Αγγελοπούλου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικού, όμως οι εργαζόμενοι με αυτοθυσία κατάφεραν να το κρατήσουν 24ώρες το 24ωρο σε λειτουργία, ενώ σημαντική, όπως είπε, ήταν όλη αυτή την περίοδο και η προσφορά των συμπολιτών μας, που το στήριξαν όσο μπορούσαν.

Άμεσες ήταν οι ενέργειες του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη, όπως τόνισε, όταν τον ενημέρωσα για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας αλλά και πληροφορίες για επερχόμενο κλείσιμο από το Υπουργείο.

Πέραν του υπάρχοντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έχει ήδη στελεχωθεί με έναν μόνιμο ιατρό ειδικότητας, τέσσερις αγροτικούς ιατρούς και πολύ σύντομα θα προστεθεί στο δυναμικό του και ένας επιπλέον ιατρός.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας ευχαρίστησε το προσωπικό, τονίζοντας πως είναι χαρά μου να προσφέρω στον τόπο μου, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια για το ενδιαφέρον που έδειξε, τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ και τον ιατρό Δημήτρη Σωτηρόπουλο που το κράτησε ζωντανό με φοβερές υπερβάσεις και προσπάθειες.

Τέλος υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα στο προσωπικό και το Κέντρο Υγείας, σε ότι και αν χρειαστούν, διότι δεν μας αξίζει τέτοια εγκατάλειψη.

Δείτε το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Μεσσηνία: Συλλήψεις για κλοπή πετρελαίου και ηρωίνη https://t.co/MsfvekMv3H
h J R
Το νερό στα Φιλιατρά https://t.co/uD3xlEEM9k
h J R
Τρεις μέρες χωρίς νερό ήταν το Χαλαζόνι https://t.co/RFktIg6UOr
h J R
Μεσσηνία: Είχε όπλα και ναρκωτικά στο συνεργείο του https://t.co/QH059m3vHT
h J R
Μεσσηνία: Σύλληψη 40χρονου για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας https://t.co/4DE0Lt2y0y
h J R