Ολοκλήρωση ημιτελών εργασιών στο Εξοχικό (Κατσίμπαλι)

Αγανακτισμένος αναγνώστης περιμένει ακόμη να δοθεί λύση για χαντάκι σε κεντρικό σημείο στο Κατσίμπαλι.

Παρότι έχει ενημερώσει τον Δήμο Τριφυλίας από τον Σεπτέμβριο του 2017, επτά μήνες μετά δεν έχει δοθεί ακόμη καμία λύση και το πρόβλημα εξακολουθεί και υφίσταται για πάνω από δύο χρόνια.

Στον Δήμο τότε είχε στείλει το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητοί κύριοι/ες
Είμαι κάτοικος του Δ.Δ. Εξοχικού και εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο βλέπουμε το χαντάκι που σας παραθέτω και στις συνημμένες φωτογραφίες να γίνεται όλο και περισσότερο μόνιμο.

Είναι σε κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού ακριβώς δίπλα από την ταβέρνα <Κατσίμπαλι> και αποκλείεται εάν έχετε επισκεφθεί το χωριό μας να μην έχετε πέσει μέσα.

Σε αλλεπάλληλες οχλήσεις τόσο δικές μου όσο και του προέδρου κ. Λιώνη προς την ΔΕΥΑΤ οι προφορικές απαντήσεις ήταν από ανύπαρκτες έως αστείες, π.χ. του χρόνου ίσως το φτιάξουμε / περιμένουμε λίγο καιρό να κάτσουν τα χώματα και άλλα τέτοια φαιδρά που σε κάποιο βαθμό παίζουν με την νοημοσύνη και τα νεύρα μας.

Με δεδομένα ότι οι βροχές σχεδόν αρχίζουν και προβλήματα υγρασίας στα παρακείμενα σπίτια θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους όπως και τον περασμένο χρόνο,παρακαλούμε να επιληφθείτε για την κάλυψη του σκάμματος το συντομότερο με σκυρόδεμα η άσφαλτο όπως ήταν αρχικά.

Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο σκάμμα έγινε για την παροχή ύδατος σε σπίτι συγχωριανού μας και ο πρόσφατος τριπλασιασμός των τελών ύδρευσης θα έπρεπε να συνεπάγεται και την αντίστοιχη καλλιτέρευση των συναφών υπηρεσιών προς τους δημότες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας και αναμένω σύντομα αποτελέσματα.

Δεν θα ήθελα να προβώ σε δημοσιεύσεις στον τύπο και συναφείς ενέργειες διότι καταλαβαίνω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και όλοι μας στην δύσκολη συγκυρία που περνάμε αλλά η κατανόηση έχει και ορισμένα όρια.

Παναγιώτης Δεριζιώτης

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 2
    Shares
SuperWebTricks Loading...