Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Beach Volley της Εράνης Φιλιατρών

 

Το 1ο Τουρνουά beach volley της Εράνης Φιλιατρών που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΟΦΑ στον Αγρίλη ολοκληρώθηκε.

 

Ευχαριστούμε κατ’ αρχήν όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα για να πραγματοποιηθεί. Ευχαριστούμε τον ΟΦΑ που απ’ την πρώτη στιγμή ήταν διπλα μας καθώς και το Δήμο Τριφυλίας που με το που ενημερώθηκε ήταν απόλυτος αρωγός στην προσπάθειά μας και φυσικά όλους τους χορηγούς μας.

 

Το Τουρνουά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και αυτό οφείλεται και στους διακεκριμένους αθλητές που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και παρεύρεθησαν στους τελικούς και τις απονομές, Θανάση Πανούσο και Μάνο Ξενάκη.

 

 

Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό με συμμετοχή και μικρότερων σε ηλικία αθλητών που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

 

Νικητές του τελικού Ανδρών ήταν η ομάδα του Λάλουση Γιάννη & Χάραρη Γιώργου, ενώ νικήτριες του τελικού γυναικών ήταν η ομάδα της Κατερίνας Καρβελά & της Αλεξάνδρας Τσιώκου.

 

Ευελπιστούμε και αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, το άθλημα του beach volley να αγκαλιαστεί κυρίως απ’ τους μικρούς αθλητές αλλά και απο ερασιτέχνες που αγαπούν τον αθλητισμό.

 

 

Το σωματείο της Εράνης θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησαν οι προπονητές μας. Ο σπόρος του αθλήματος έπεσε στο έδαφος.

 

 

Απ’ όλους μας εξαρτάται να βλαστήσει και να γίνουν μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

 

Υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε την καλύτερη δυνατή μας προσπάθεια.

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 9
    Shares
SuperWebTricks Loading...