Ο Δήμος Τριφυλίας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

m1

Τους επιτυχόντες μαθητές της Τριφυλίας στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, κατά την περσινή χρονιά, τίμησε σε μια σεμνή εκδήλωση που έγινε σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 27 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία ο Δήμος Τριφυλίας.

Σε μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες από όλες τις περιοχές του Δήμου απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα, επιβραβεύοντας έτσι τον αγώνα και την επιτυχία τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα χαμόγελα των μαθητών περίσσευαν ενώ η συγκίνηση των γονιών ήταν εμφανείς!

m2

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ . Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μερκούρης ενώ η φιλόλογος καθηγήτρια Κατερίνα Ντρούλια στην ομιλία της αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα των σπουδών για τους μαθητές τονίζοντας πως τώρα ξεκινά η ζωή τους.

Στους τρεις πρώτους, κατά σειρά, επιτυχόντες με την υψηλότερη βαθμολογία δόθηκαν έπαινοι και χρηματικά βραβεία και σε όλους τους επιτυχόντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα – βραβεία.

Τις απονομές έκαναν, εκτός από τον Μητροπολίτη και το δήμαρχο, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

gargalianoionline.gr

 

 

Κοινοποίησε στο:
SuperWebTricks Loading...