Ο Δήμος Τριφυλίας για την μετακίνηση της Δημοτικής Υπαλλήλου κ. Ζωής Πετροπούλου

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυπαρισσία,08/10/2018

 ΘΕΜΑ : Μετακίνηση της Δημοτικής Υπαλλήλου κ. Ζωής Πετροπούλου

 Πολλά τα δημοσιεύματα και σχόλια στον έντυπο τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη μετακίνηση της κ. Ζωής Πετροπούλου από την Δ/νση Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανακύκλωσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου στην Δ/νση ΚΕΠ. Αναφέρονται σε δίωξη, εκδικητικές και αυταρχικές συμπεριφορές, αυθαίρετες τακτικές μετακίνησης κ.α.

Κατ’ αρχάς η οποιαδήποτε μετακίνηση του προσωπικού αν κρίνεται ότι εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας, είναι απολύτως νόμιμη.

Γίνεται γνωστό όμως ότι η κ. Πετροπούλου ουδόλως δυσαρεστημένη δεν δήλωσε για τη μετακίνησή της, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή με μία πολύ ευγενική χειρονομία συνοδευόμενη από ευχαριστήριο γραπτό μήνυμα καταθέτοντας την υπόσχεσή της για άριστη συνεργασία από τη νέα της θέση.

Αν βέβαια η κίνηση αυτή υποδηλώνει κάτι άλλο και ξένο με την αρμόζουσα συμπεριφορά προς τον Προϊστάμενό της, τότε τα συμπεράσματα είναι προφανή για τη συνεργασία με υφισταμένους και προϊσταμένους της, που ως αποτέλεσμα είχαν τη μετακίνησή της.

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 1
    Share
SuperWebTricks Loading...