Ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

 

Ο Δήμος Τριφυλίας, συμμετέχει στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που διοργανώνεται 27/9-1/10/2017 στο κτίριο «Φραγκίστα» στο 4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου.

Συμμετέχουμε στη δεύτερη διοργάνωση συνέργειας όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου,  για να στηρίξουμε την  παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα του τόπου μας, για να προβάλουμε τα προϊόντα μας, τον φυσικό, πολιτιστικό και αρχαιολογικό μας πλούτο και να αναδείξουμε την Τριφυλία σ ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.30 το απόγευμα.

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, ώρα  6.00 με 7.00 το απόγευμα θα μαγειρέψουν διακεκριμένοι σεφ με πρώτες ύλες από την Τριφυλία.

 Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την έκθεση. Βοηθήστε μας να δείξουμε την όμορφη πλευρά της Τριφυλίας, να κάνουμε γνωστό το Δήμο μας, να προσελκύσουμε τουρίστες και επισκέπτες.

Διοργάνωση: Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΚΕΔΕ και των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων.

Χορηγοί Eπικοινωνίας : Capital.gr, Ρatris news, Ζougla.gr , ΕΡΤ, BEST TV, Σκάϊ 102,3 fm, Ρυθμός 103,8 fm, ORT, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΙΟΝΙΟΝ fm, οι Εφημερίδες ΘΑΡΡΟΣ, ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΡΙΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ, ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ κ.α.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ηλεκτρονική δ/νση  http://www.peloponnisosexpo.gr/

Αξίζει να είμαστε ΟΛΟΙ  ΕΚΕΙ..ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην επιτυχία!!

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ

 

 

Διαβάστε επίσης:
SuperWebTricks Loading...