Ο Παρασκευάς από τα Φιλιατρά στο YouSmile του Χαμόγελου του Παιδιού (Video)

 

Ο Παρασκευάς Ρούσσης από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, συμμετέχει στο WebTV του Χαμόγελου του Παιδιού, μέσω του YouSmile, παρουσιάζοντας ένα debate, όπου «κοντράρονται» για το Facebook και το Instagram.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Παρασκευάς, που σπουδάζει ΜΜΕ & Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η συμπαρουσιάστριά του Χαρά, αναπτύσσουν διάφορα επιχειρήματα για το πιο από τα δύο social media είναι καλύτερο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίνει το λόγο στους μαθητές μέσω του YouSmile, μίας δράσης που στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή παιδιών και εφήβων.

Μέσω του YouSmile (δράσεις εθελοντισμού, webTV, webRadio, site) εκφράζουν χωρίς την παρέμβαση κάποιου «μεγάλου» τις απόψεις, τα προβλήματά τους και μπορούν να ασχοληθούν εθελοντικά με όλα όσα τους ενδιαφέρουν (αθλητισμός, μουσική, σινεμά, θέατρο, παιχνίδια, ταξίδια, εθελοντική προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη κ.λ.π.)

Μέσω του YouSmile προσφέρουν σε άλλα παιδιά, τα ενημερώνουν και τα στηρίζουν.

Αρχή του YouSmile είναι ότι οι μαθητές έχουν φωνή και απόψεις που οι ενήλικες οφείλουν να ακούν και να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όσοι συμμετέχουν στο YouSmile, οι YouSmilers, ενημερώνονται και ενημερώνουν τα άλλα παιδιά για τις λύσεις που δίνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όλα όσα τους απασχολούν, ενώ παράλληλα γίνονται οι πρεσβευτές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ένας από τους βασικούς σκοπούς των εκπομπών είναι η διαφήμιση της γραμμής SOS 1056

 

Απολαύστε τους:

 

 

 

Διαβάστε επίσης:
SuperWebTricks Loading...