Παράπονα για την εκδήλωση του Δήμου Τριφυλίας στα Φιλιατρά

Πολλά παράπονα υπήρξαν στην χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Τριφυλίας στον Αγρίλη για τον αρχηγό ΓΕΣ, καθώς δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο κέντρο, παρότι είχαν λάβει πρόσκληση.

Με αφορμή τα παραπάνω, οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τριφυλίας εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

Ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Β’ Μεσσηνίας, του σωματείου που καλύπτει και αντιπροσωπεύει τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του Δήμου Τριφυλίας, εκφράζω προς το Δήμο Τριφυλίας τη δυσαρέσκειά μας για τη μεταχείρηση των διευθυντών των σχολείων μας που είχαν προσκληθεί να παραστούν στο επίσημο γεύμα στην εορτή του Αγίου Χαραλάμπους.

Στους διευθυντές αυτούς, ενώ είχε επιδοθεί ατομική πρόσκληση, απαγορεύτηκε η είσοδός τους στο χώρο του γεύματος άνευ εξηγήσεως.

Απαιτούμε από το Δήμο Τριφυλίας μία ικανοποιητική εξήγηση για αυτή τη συμπεριφορά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το συμβάν αυτό δεν αντιπροσωπεύει κάποια παγιομένη αντίληψη του Δήμου προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Θα περιμένουμε.

Ο Πρόεδρος

Παντελής Μπαζάνος

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ι.Μ. Τριφυλίας & Ολυμπίας: Πανηγυρική Ἀναστάσιμη ἀκολουθία κατά τό μεσονύκτιον μεταξύ Τρίτης 26ης πρός Τετάρτην 27η… https://t.co/oeVEroTR8f
h J R
Συνελήφθησαν 51 άτομα στην Πελοπόννησο https://t.co/uf9fA3djjP
h J R
Καταπέλτης ο Αυρηλιώνης απέναντι στον Μερκούρη https://t.co/fEIukZc31V
h J R
Τριφυλία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το Σαββατοκύριακο https://t.co/y5hM8FdbLr
h J R
Στις 26 Μαϊου η κλήρωση για την λαχειοφόρο της Γ΄ Γυμνασίου Φιλιατρών https://t.co/eNkXmouVlS
h J R