Παρουσία πλήθους κόσμου η ομιλία του Γιώργου Λεβεντάκη στα Φιλιατρά (Video)

Τον κύκλο των προεκλογικών του ομιλιών, παρουσία πλήθους κόσμου, έκλεισε με μία σαρωτική ομιλία απόψε στα Φιλιατρά, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Ο κόσμος τον υποδέχθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιαμού και εκείνος απάντησε λέγοντας ότι «την αγάπη, το ενδιαφέρον και τον σεβασμό που μου δείχνετε, θα σας τα ανταποδώσω».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διάλυση του Δήμου που λειτουργεί χωρίς σχέδιο, χωρίς οργανόγραμμα με πλήρη αδιαφορία για τον πολίτη.

Τόνισε τα προβλήματα του τόπου που πρέπει να επιλυθούν άμεσα και αφορούν την καθαριότητα, το οδικό δίκτυο και το δίκτυο ύδρευσης με τους σωλήνες αμιάντου.

Θέλω να δώσω πολύ μεγάλη έμφαση, είπε, στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό, στον Αγροτικό και στον Τουριστικό τομέα του τόπου, ώστε να μιλάει για την Τριφυλία όλη η Ελλάδα. Θα προβώ άμεσα στην δημιουργία ιδιωτικής αστυνομίας σε κάθε μέρος του Δήμου.

«Αγαπώ τον τόπο μου όσο και εσείς και προχωράω μαζί σας», συνέχισε, ενώ αναφέρθηκε στην διαμόρφωση της Δεξαμενής που παρουσίασε ο απερχόμενος Δήμαρχος, ρωτώντας για πια διαμόρφωση μιλάει, που όταν δει την πραγματική διαμόρφωση θα κλαίει, ενώ τον κατηγόρησε πως έγινε με «έρανο» από δημότες – ιδιώτες για να την βάψουν.

«Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ότι θα υπάρξει ειδικό γραφείο στο Δήμο που θα δέχεται τα αιτήματα των πολιτών, ενώ κάθε πόλη θα έχει τα δικά της μηχανήματα για την επίλυση των προβλημάτων της στους αγροτικούς δρόμους και αν δεν μπορέσω να το κάνω μέσω του Δήμου θα βρω εγώ τον τρόπο», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Κατηγόρησε ευθέως την απερχόμενη δημοτική αρχή για την μη υλοποίηση μεγάλων έργων και την μη εκμετάλλευση των διαθέσιμων προγραμμάτων, με αποτέλεσμα όπως είπε «να περάσουν νύχτα τα λεφτά και να μην πάρουμε τίποτα σαν Δήμος».

Με ειδικούς συμβούλους και καλούς συνεργάτες θα παρακολουθούμε όλα τα προγράμματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να εκμεταλλευτούμε, συνέχισε.

Ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, την οικογένειά του και τους συνεργάτες του που τον στηρίζουν, με την υπόσχεση ότι θα ανταποδώσει σε όλους την αγάπη που του δείχνουν.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την ομιλία του Γιώργου Λεβεντάκη στα Φιλιατρά

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •