Π. Κατσίβελας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Ο κ . Δριμής στο τελευταίο του άρθρου περί «Φιλόδημου» και το νέο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για μια άλλη φορά διαστρέφει την αλήθεια .

Αναφέρει ότι :

  1. το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας νερού πηγών Πλάτης της Δ.Ε. Φιλιατρών  προϋπολογισμού 380.000 ευρώ» είναι το μόνο έργο , που εντάχθηκε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης . Και αυτό είναι ψέμα.

Στην δική μου δημοτική θητεία , εντάχθηκε και το έργο των συνδέσεων στο νέο δίκτυο της ύδρευσης των Φιλιατρών , έργο το οποίο εντάξαμε εις το «Πρόγραμμα Λειψυδρίας» του Υπουργείου Εσωτερικών προϋπολογισμού 260.000 ευρώ , το οποίο είχαμε δημοπρατήσει και εκτελεί τώρα η σημερινή δημοτική αρχή .

  1. Αναφέρει ότι το ως άνω έργο , ήταν πρωτοβουλία , του τότε αντιδημάρχου κ. Παπαθεοδοσίου , χωρίς η ΔΕΥΑΤ να πάρει καμία πρωτοβουλία . Αλλά και αυτό είναι ψέμα .

Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κανείς ,και ο κ. Δριμής ιδιαιτέρως , που έχει χρηματίσει δήμαρχος , ότι καθένας μπορούσε να παραγγείλει από μόνος του , ότι ήθελε .

Ότι κάναμε ήταν συνέπεια μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς , όσων δουλέψαμε, με την πλήρη καθοδήγηση και ευθύνη δική μου .

Είναι τουλάχιστον ανόητο , προσβλητικό και υποτιμητικό να πιστεύει κανείς ότι ο ρόλος μου εις το Δήμο , όλα αυτά τα χρόνια , ήταν …διακοσμητικός .

Μπορεί η αλήθεια να μην εξυπηρετεί το αφήγημα κάποιων , αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την διαστροφή της και την χειραγώγησή της .

Όλοι γνωρίζουν, ότι σχεδόν το σύνολο των έργων , που εκτελούνται σήμερα στο Δήμο Τριφυλίας ή πρόκειται να εκτελεστούν το επόμενο χρονικό διάστημα είναι το αποτέλεσμα της δικής μας δουλειάς, και έχει γίνει κουραστικό πλέον , να επαναλαμβάνω κατ’ επανάληψη αυτά , που η ζωή καθημερινά επιβεβαιώνει .

Υ.Γ. Ο « Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας » πολύ καλά κάνει , ως άλλωστε και έχει υποχρέωση γι΄αυτό, να ανησυχεί για την εξέλιξη του έργου « Open Mall της Κυπαρισσίας» όμως είναι λάθος να υποστηρίζει , ότι είναι έργο του Εμπορικού Συλλόγου στο οποίο απλά συνέδραμε ο Δήμος Τριφυλίας .

Η αλήθεια είναι ότι , ο Δήμος Τριφυλίας και εγώ προσωπικά ,και το ξέρει πολύ καλά αυτό , σε απόλυτη συνεργασία με το μελετητή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας ολοκληρώσαμε την μελέτη, που αφορούσε το δημόσιο τμήμα του έργου και επί πλέον, ο Δήμος Τριφυλίας πλήρωσε εξωτερικό συνεργάτη , για να ετοιμάσει όλο το έργο , που αφορούσε την υποχρέωση του εμπορικού συλλόγου και για το οποίο είχε δηλώσει αδυναμία , όπως και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας το οποίο αδικαιολόγητα ήταν μακριά της όλης προσπάθειας .

Ο Δήμος Τριφυλίας για να μην χαθεί το έργο ανέλαβε και αυτό το βάρος .

Είναι προφανές , ότι πρέπει να υπηρετούμε την αλήθεια και δεν πρέπει να απαιτείται η μεγαλοφροσύνη των ανθρώπων , για να μην την διαστρέφουμε .

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ήρθε η ώρα να πέσει η αυλαία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! https://t.co/81urLgEle5
h J R
Ο Γιάννης Τασόπουλος μιλάει στην Ειρήνη Ανάργυρου (Video) https://t.co/u2Cq6XDN3Y
h J R
Η απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς προς τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών https://t.co/bpoowFNwYz
h J R
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας https://t.co/TUPqVfoH8K
h J R
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατρών για το λουκέτο στην Τράπεζα Πειραιώς https://t.co/XObzdGFCEf
h J R