Π. Κωνσταντινέας: Με εισήγηση Κατσίβελα το λουκέτο στο Α.Τ. Φιλιατρών

 

Με εισήγηση του Δημάρχου η Απόφαση για το λουκέτο στο Α.Τ. Φιλιατρών τόνισε ο Κωνσταντινέας
Ενημέρωση με θέμα τους δασικούς χάρτες πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου στο Ξενοδοχείο STANLEY, από την Ομοσπονδία Συλλόγων Συνδέσμων Τριφυλίας.
Ομιλητής – εισηγητής ήταν ο ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ενώ εκτός από αρκετούς συμπατριώτες μας στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις κ. Γιώργος Κατρούγκαλος και ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Κωνσταντινέας.
Μετά την ομιλία – ενημέρωση του κ. Φάμελλου, τον λόγο ζήτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλιατρινών Αττικής «Η ΕΡΑΝΗ», Στρατηγός κ. Νίκος Βορρές, ζητώντας εξ αρχής συγνώμη από τον κόσμο για την ερώτηση που ήθελε να υποβάλει, καθώς ήταν εκτός θέματος.
Με αφορμή την Μεσσηνιακή καταγωγή του κ. Κατρούγκαλου, ο Στρατηγός ανέφερε:
«Σε όλη την Ελλάδα από όλες τις πόλεις οι νέοι φεύγουνε, στα Φιλιατρά 30 νέοι επιστημόνες και 250 περίπου νέοι αγρότες έχουν γυρίσει στην πατρίδα τους και εσείς τους διώχνετε. Πήρατε το Αστυνομικό Τμήμα, με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός από τα κρούσματα παραβατικότητας».
Απάντηση στο θέμα ζήτησε να δώσει ο κ. Κωνσταντινέας λέγοντας ότι:
«Στην Τρίπολη, αποφασίστηκε τελικά στην Τριφυλία να λειτουργήσουν 2 αντί για 1 Αστυνομικά Τμήματα, λόγω ιδιαιτερότητας της περιοχής, με τον Δήμαρχο Τριφυλίας να προτείνει μετά την Κυπαρισσία και τους Γαργαλιάνους», συνεχίζοντας ανέφερε ότι, «δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα κ. Βορρέ. Η απόφαση ήταν με εισήγηση του Δημάρχου…»
Ο Στρατηγός στην συνέχεια, έθεσε ξανά το θέμα παραμονής του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας, επισημαίνοντες τα πολλά κρούσματα παραβατικότητας, ενώ σε συνομιλία με τον κ. Κατρούγκαλο ζήτησε να πάνε μαζί με 5 ανθρώπους από τα Φιλιατρά στον κ. Τόσκα και να ξαναξεκινήσει η συζήτηση για την παραμονή και λειτουργία του Α.Τ.

 

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 66
    Shares
SuperWebTricks Loading...