Σε κάδο απορριμμάτων εντοπίστηκε νεκρό το 6χρονο κορίτσι

 

Μετά από έρευνες που διήρκησαν αρκετές ώρες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε νεκρό το 6χρονο κορίτσι το οποίο είχε εξαφανιστεί στην Αγία Βαρβάρα. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε μαύρη σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους και περίπου 200 μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Ως βασικό ύποπτος για τη δολοφονία του κοριτσιού θεωρείτο εξ αρχής ο 61χρονος πατέρας, ο οποίος κατά την ανάκριση ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης.

Tι προηγήθηκε

Μυστήριο κάλυπτε  την εξαφάνιση ενός 6χρονου παιδιού στην Αγία Βαρβάρα από το πρωί της Πέμπτης. Ο πατέρας της, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, πέφτοντας όμως σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Στην αρχή ανέφερε ότι απουσίασε για λίγα λεπτά, προκειμένου να πάει τον δίδυμο αδερφό της 6χρονης στο σχολείο, και επιστρέφοντας διαπίστωστε ότι η κόρη του απουσιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανέφερε ότι εντόπισε στο σπίτι σημάδια διάρρηξης. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο πατέρας ανέφερε ότι όλα έγιναν όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πετάξει τα απορρίμματα στον πλησιέστερο κάδο.

Υπήρχε και μια τρίτη εκδοχή, η επικρατούσα, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας κατέθεσε ότι κοιμόταν βαριά, λόγω της χρήσης υπνωτικών χαπιών, και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι το παιδί του απουσίαζε!

Ο πατέρας είχε ενημερώσει από χθες το σχολείο ότι δεν θα πήγαινε η κόρη του, διότι η σύζυγός του σήμερα θα έκανε εγχείρηση χολής.

 

zougla.gr

 

Κοινοποίησε στο:
  • 3
    Shares
SuperWebTricks Loading...