Σε τρελούς ρυθμούς και φέτος το Φιλιατρινό Καρναβάλι (Video)

Σε τρελούς ρυθμούς, με πολύ κέφι και χορό, πραγματοποιήθηκε και φέτος το Φιλιατρινό Καρναβάλι, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Τριφυλίας και την Καρναβαλική Επιτροπή.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την φετινή εκδήλωση με Άρματα και Καρναβαλιστές να σατιρίζουν την επικαιρότητα σε μία ξέφρενη παρέλαση στα Φιλιατρά, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή των γκρουπ από το Κοπανάκι.

Το κέφι, το τραγούδι και ο χορός συνεχίστηκαν στην κεντρική πλατεία, όπου στο τέλος βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα οι τρεις καλύτερες συμμετοχές.

Την 3η θέση, μετά από ψηφοφορία, πήρε η 3η Γυμνασίου με το «Γάμος στο Άνθος της ηλικίας μας», την 2η θέση κατέλαβε η 1η Λυκείου με τους «Κάγκουρες», ενώ το πρώτο βραβείο κατέκτησε το 3ο Δημοτικό Σχολείο με τα «Κολεγιόπαιδα».

Σημαντικές για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν και φέτος οι προσφορές των καταστημάτων της περιοχής μας, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου.

Παρακολουθήστε εικόνες και βίντεο, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το filiatranet.gr:

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 98
    Shares
SuperWebTricks Loading...