Σκληρή ανακοίνωση της Εράνης για τον αγώνα με την Μεθώνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Κατανοούμε το δύσκολο έργο της ΚΕΔ Μεσσηνίας και το πρόεδρό της κ Μπλάνα, αλλά η ανοχή μας στους καραγκιόζηδες απ δω και στο εξης Έχει τελειώσει! Με γνωστούς τηλέφωνα φίλους και κουμπάρους τα παιχνίδια είναι ανήθικα και όχι καθαρά.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προστάτεψουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και καλούμε τα αρμόδια όργανα να πάρουν μέτρα άμεσα, ειδάλλως θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί απ δω και στο εξής.

Όλοι τιμωρούμαστε και αξιολογούμαστε εκτός απ τους διαιτητές και τους ανύπαρκτους παρατηρητές. Η κωμωδία θα τελειώσει και καλούμε λοιπόν την αρμόδια αρχή ΕΠΣ Μεσσηνίας, τον πρόεδρό της κ Σπηλιωτη να πάρει μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Τα λεφτά βγαίνουν μόνο απ τις τσέπες του ερασιτέχνη παράγοντα και φιλάθλου γι αυτό κύριοι είστε υποχρέωμενοι όχι μόνο να σέβεστε αλλά και να αξιολογήστε απ αυτούς που χρόνια τώρα σας πληρώνουν!

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Ι.Μ. Τριφυλίας & Ολυμπίας: Πανηγυρική Ἀναστάσιμη ἀκολουθία κατά τό μεσονύκτιον μεταξύ Τρίτης 26ης πρός Τετάρτην 27η… https://t.co/oeVEroTR8f
h J R
Συνελήφθησαν 51 άτομα στην Πελοπόννησο https://t.co/uf9fA3djjP
h J R
Καταπέλτης ο Αυρηλιώνης απέναντι στον Μερκούρη https://t.co/fEIukZc31V
h J R
Τριφυλία: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές το Σαββατοκύριακο https://t.co/y5hM8FdbLr
h J R
Στις 26 Μαϊου η κλήρωση για την λαχειοφόρο της Γ΄ Γυμνασίου Φιλιατρών https://t.co/eNkXmouVlS
h J R