Συγχαρητήρια επιστολή του Γιώργου Λεβεντάκη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητές Μαθήτριες και Αγαπητοί Μαθητές, του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα ήθελα να σας συγχαρώ, μέσα από την καρδιά μου, για την επιτυχία σας στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις και για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η πολυετή και επίπονη προσπάθειά σας απέδωσε καρπούς και η επιτυχία σας αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή στη ζωή σας, που θα συμβάλει τα μέγιστα για την προσωπική και πνευματική σας εξέλιξη, καθώς επίσης και για την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Επίσης, ένα μεγάλο “μπράβο” θα πρέπει να δοθεί στους γονείς σας, που έδωσαν το δικό τους αγώνα, στηρίζοντάς σας ηθικά και οικονομικά (σε δύσκολους, μάλιστα, καιρούς), αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν δίπλα σας, αρωγοί και συνοδοιπόροι, στη δύσκολη αυτή διαδρομή.

Πολλά συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και σε εκείνες τις μαθήτριες και εκείνους τους μαθητές που, παρ’ όλη την προσπάθειά τους, δεν τα κατάφεραν και θέλω να γνωρίζουν πως η ζωή που τώρα ανοίγεται μπροστά τους, θα τους προσφέρει και δεύτερες ευκαιρίες, αποδεικνύοντάς τους πως μπορεί να έχασαν μια μάχη, αλλά όχι και τον πόλεμο.

Άλλωστε, η ζωή αγαπά τους τολμηρούς και η μόνη “αποτυχία” είναι να μην τολμάμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, δίνοντας και δεύτερες μάχες, αν χρειαστεί.

Καλή πρόοδο, λοιπόν, σε όλους σας και εύχομαι να σας αξιώσει ο Θεός, να ζήσετε τη ζωή σας, όπως εσείς τη θέλετε και την έχετε ονειρευτεί.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ 28-08-2019

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

 

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Άρης - ΑΕΚ
h J R
Τσικνοπέμπτη: Γιατί τσικνίζουμε και ποια είναι τα έθιμα στην Ελλάδα https://t.co/aDP5wCT8GR
h J R
Ανυπότακτα Φιλιατρά: Η υπομονή έχει και τα όριά της https://t.co/gsLpaGhmRU
h J R
Το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο χορό https://t.co/j0TrjMcYQR
h J R
Φιλιατρινό Καρναβάλι 2020: Δηλώσεις συμμετοχής για το καλύτερο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα (Video) https://t.co/SLWSupV68o
h J R