"Συνεργασίες και συνέργειες" στον Δήμο Τριφυλίας με φόντο τις εκλογές

Κρυφά κρατούν τα χαρτιά τους οι μελλοντικοί υποψήφιοι στην Τριφυλία, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών το Μάιο του 2019.

Επίσημη υποψηφιότητα εκτός του Γιώργου Λεβεντάκη από τα Φιλιατρά μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει, με πολλά σενάρια να ακούγονται και να κυκλοφορούν σε διάφορες συζητήσεις.

Ένα από αυτά, που συναντά κανείς συχνά τις τελευταίες ημέρες, αναφέρει, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος σε πρόσφατη εκδήλωση: «Σε μία εποχή που είναι δύσκολη πρέπει να δημιουργούμε Συνεργασίες και Συνέργειες.»

Με την ανάλογη ερμηνεία από πολλούς συνδημότες μας και το γνωστό ότι «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» πυροδοτήθηκε και το σενάριο συνεργασίας Κατσίβελα – Ανδρινόπουλου, που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Κάτι το οποίο δικαιολογεί, όπως επισημαίνεται και στις συζητήσεις, την «αδύναμη» αντιπολίτευση που ασκήθηκε σε διάφορα σημαντικά θέματα της περιοχής, ακόμη και για το Αστυνομικό Τμήμα στα Φιλιατρά, που παραμένει μία ανοιχτή πληγή για τους κατοίκους των Φιλιατρών.

Πάντως ένας σημαντικός παράγοντας που οι υποψήφιοι κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους είναι το νέο εκλογικό σύστημα «Κλεισθένης» με τις μεγάλες του αλλαγές.

Πολλά τα «μαγειρέματα» και τι πραγματικά θα γίνει θα φανεί το επόμενο διάστημα, επειδή όμως και οι ψηφοφόροι έχουν κουραστεί, αναζητούν ανθρώπους που πιστεύουν και ελπίζουν, ότι θα τους δώσουν άμεσα λύσεις σε σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας που τους ταλαιπωρούν, χωρίς πολλές φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 9
    Shares
SuperWebTricks Loading...