Την Αγγελική Καλογεροπούλου από τα Φιλιατρά βράβευσε ο Δήμος Τριφυλίας

Την Αγγελική Καλογεροπούλου από τα Φιλιατρά, βράβευσε ο Δήμος Τριφυλίας, μετά την επιτυχία της στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2018-2019, καθώς το όνομά της δεν είχε συμπεριληφθεί στην αρχική λίστα με τις βραβεύσεις.

Η ανακοίνωση:

Όπως γνωρίζετε, στις 06-02-2020, ο Δήμος Τριφυλίας βράβευσε τους μαθητές εκείνους που, στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, με τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από λάθος, στη λίστα με τους επιτυχόντες που μας δόθηκε τότε από τη σχολική μονάδα της, δεν είχε συμπεριληφθεί και το όνομα της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ του Δήμου, (μαθήτριας του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών).

Για το λόγο αυτό, έστω και ετεροχρονισμένα, προβήκαμε στη βράβευσή της, όπως είναι και το δίκαιο.

Της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, από το Δήμο Τριφυλίας και της δόθηκε χρηματικό ποσό (300,00) Ευρώ, που αποτελεί χορηγία του ασφαλιστικού γραφείου “ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ”.

Της ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στις σπουδές της!

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Διακοπή νερού και την Παρασκευή στα Φιλιατρά! Την κατανόηση των κατοίκων ζητά ο Δήμος https://t.co/FQeeottn4p
h J R
Πωλείται ελαιοπερίβολο στα Φιλιατρά https://t.co/1FcciWZkwN
h J R
Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών στον Υπουργό για τα προβλήματα στις καλλιέργειες https://t.co/P1loz6jOXm
h J R
Συνάντηση Λεβεντάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο για την παραβατικότητα στην Τριφυλία https://t.co/jH2MA0idFj
h J R
Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δρούσαν με σκοπό τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματι… https://t.co/oTswV5a2nL
h J R