Την Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά επισκέφθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Τον μεγάλο άσσο του ποδοσφαίρου Θοδωρή Ζαγοράκη, που μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, καλωσόρισε στην Κυπαρισσία ο Εμπορικός σύλλογος Κυπαρισσίας σε μια συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την διοργάνωση του 1ου τουρνουά Beach soccer που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην παραλία της πόλης.

Το καλωσόρισμα έκαναν ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Δημήτρης Τερζής με τον κ. Άρη Παναγιωτόπουλο, παρουσία του αθλητή και υποψήφιου στις εκλογές, αλλά και του κ. Αντώνη Μαυρέα.

Ο κ. Τερζής δήλωσε ότι “είναι χαρά να έχουμε κοντά μας μια από τις εμβληματικότερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον κ. Ζαγοράκη που είναι ευρωβουλευτής, με αφορμή την επίσκεψη που διεξάγει στην περιοχή μας, θέλουμε να κηρύξουμε τις εργασίες του Εμπορικού συλλόγου για το τουρνουά που θα γίνει στην παραλία του Αη Λαγούδη, καθώς με γοργούς ρυθμούς θα γίνει πιστεύουμε για πρώτη φορά μια άρτια διοργάνωση στην περιοχή που θα αναδείξει την παραλία μας και να προσελκύσουμε αθλητικό τουρισμό αποτελώντας πόλο έλξης για τους επισκέπτες με τον κ. Ζαγοράκη να μας κάνει την τιμή της έναρξης των εργασιών για το 1ου τουρνουά Beach soccer που θα γίνει τέλος Ιουλίου.”

Με θερμά λόγια για την Κυπαρισσία μίλησε ο Θοδωρης Ζαγοράκης λέγοντας ότι “πραγματικά είναι τιμητικό για μένα στις εργασίες για μια μεγάλη αθλητική δράση και από μόνο του το γεγονός ότι ο Εμπορικός σύλλογος Κυπαρισσίας ασχολείται με το τουρνουά, δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο για τον αθλητισμό, είναι εύστοχο ότι η προσπάθεια μας να προσελκύσουμε νέα παιδιά βρίσκει ανταπόκριση” δίνοντας συγχαρητήρια για την διοργάνωση, υποσχόμενος να συμμετέχει στην διοργάνωση που γίνεται σε ένα άρτια διαμορφωμένο χώρο, καταλήγοντας ότι “κι εμείς που κάναμε πρωταθλητισμό και ασχολούμαστε με την πολιτική πάντα θα είμαστε αρωγοί σε τέτοιες δραστηριότητες που μπορούμε από οποιαδήποτε θέση να ενισχύσουμε το αθλητικό ιδεώδες”.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε το νέο γήπεδο στα Φιλιατρά, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος και ο Κώστας Λυμπερόπουλος μαζί με τους παίκτες της Εράνης, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ομάδας.

 

Με πληροφορίες από kyparissianews

 

Κοινοποίησε στο:
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
Σύντομες Ειδήσεις
Αίτημα: «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ σύγκλιση του Συμβουλίου Κοινότητας Φιλιατρών https://t.co/LPjq6Xxj0L
h J R
Φιλιατρά: «Μπλόκο» αυτοδιοικητικών σε μεταφορά σκουπιδιών στον αποκατεστημένο ΧΑΔΑ https://t.co/DhqDZmYG5Z
h J R
Ανυπότακτα Φιλιατρά: Δεν θα επιτρέψουμε παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών στα Φιλιατρά https://t.co/zgZMDh2zcy
h J R
Μεσσηνία: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές https://t.co/PF6aIFKm97
h J R
Αλλαγή ώρας για τα μαθήματα Μουσικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών https://t.co/LjjVrrDOCx
h J R