Την Ο.Π. «ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΙΑ» επισκέφθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών

 

Την Ο.Π. «ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΙΑ» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών «Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ» επισκέφθηκε σήμερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη», προκειμένου να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο και την μεθοδικότητα στις καλλιέργειες της περιοχής της Τριφυλίας.

Ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας κ. Παρασκευόπουλος μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών Βασίλη Αθανασόπουλο, ξενάγησαν τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του κτιρίου, όπου παρακολούθησαν την διαδικασία τυποποίησης και συσκευασίας της ντομάτας και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα στα οποία δραστηριοποιείται ο Συνεταιρισμός.

Ο κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος δήλωσε στο filiatranet.gr, ότι ο Σύλλογος έφερε εδώ παραγωγούς, για να δουν την ανάπτυξη των θερμοκηπιακών καλλιεργειών των κηπευτικών και γενικά του Πρωτογενή τομέα, για να έχουν ερεθίσματα, ώστε να χρησιμοποιήσουν πολλές από αυτές τις τεχνικές και στην περιοχή τους.

Επισκέφθηκαν θερμοκήπια της περιοχής, υδροπονικές καλλιέργειες, μεγάλες μονάδες, καρπουζοχώραφα και δοκίμασαν τα εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Φιλιατρινό φράγμα στους Χριστιάνους και όπως τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος, θέλουμε με τις επισκέψεις αυτές, να καταστήσουμε την περιοχή σε ένα κέντρο επισκεψιμότητας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη» Παναγιώτης Λυμπέρης, είπε ότι μένουμε κατάπληκτοι από όλες τις μονάδες που επισκεφθήκαμε και είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τρόπο, την μεθοδικότητα, τις σύγχρονες καλλιέργειες και εγκαταστάσεις που συναντήσαμε, παρότι είμαστε λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα και δεν τα γνωρίζαμε.

Θα είμαστε διαφημιστές σας και είστε τυχεροί που έχετε έναν τέτοιο άνθρωπο σαν τον κ. Παρασκευόπουλο, δίπλα σας.

 

 

 

Κοινοποίησε στο:
  • 57
    Shares

 

Τριφυλία: Ομαλά εξελίσσεται η συγκομιδή καρπουζιού https://t.co/wjPZMMqOLR

SuperWebTricks Loading...